• Samsun
  • Son Güncelleme 04:03
AK Partili Karaaslan : Esnafımıza yalnız olmadığını hissettirdik Görseli
SİYASET

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

AK Partili Çiğdem Karaaslan, “Küçük ve orta ölçekli esnafımıza yalnız olmadığını hissettirdik” dedi.

Yabancılar Çarşısı esnafıyla bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan her dönemde esnafın yanında olduklarının altını çizerek şunları söyledi:

“Burası sadece alışveriş yapılan bir mekan değil. Burayı kültürel bir alan haline dönüştüren esnaf olarak sizler de çok kıymetlisiniz. Burada esnaflık, dostluk, Ahilik ve paylaşmak var. Buraya yapılacak her bir çalışmanın başlamasında emeğe geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Zor zamanlardan geçiyoruz.

Çiğdem Karaaslan

Kovid-19 döneminde, buranın kapalı kaldığında sizlerin ne zorluklar yaşadığını biliyoruz. Bu salgın hayatımızı derinden etkilediğinde dünya ekonomisine çok ciddi zarar verdi. Önce sağlıkla ilgili bir dalga geldi şimdi de ikinci dalga da ekonomiyle ilgili geldi. Dünya ekonomileri zorlandılar. Sağlıkta ve sonrasında getirdiklerinde zorlandılar.

Bugün bizler de zorluklarını yaşamıyoruz dersem yanlış söylemiş olurum. O dönemde de siz hükümetimizin, bakanlarımızın, Cumhurbaşkanımızın ve bizlerin desteğini yanınızda hissetmeniz için, ‘esnafımız zaten zor durumda bu durumu onlar için daha da zorlaştırmayalım’ diyen kira desteklerinden, prim ertelemelerine, bir takım hibelerden farklı farklı desteklere kadar Türkiye olarak çok örnek bir çalışmayı hayata geçirdik. Küçük ve orta ölçekli esnafımıza yalnız olmadığını hissettirdik.”

0 Yorum

Yorum Yap