SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 12:26
Yakakent ilçesinde 4 mahallenin grup yolu tamamlandı Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yakakent ilçesinde Kürüz, Kayalı, Kuzören ve Mutaflı mahallelerini birbirine bağlayan grup yolu, tamamlandı. Mahalle halkı çamur ve tozlu yoldan kurtuldu.

Yakakent ilçesindeki altyapı yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlarına konforlu yol hizmeti sunuyor.

16 ilçenin tamamında olduğu gibi Yakakent ilçesinde de çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi, mahalle halkının yüzünü güldürdü.

Yakakent ilçesi

Yakakent ilçesinde yüzler gülüyor

Kürüz, Kayalı, Kuzören ve Mutaflı mahallelerini birbirlerine bağlayan 12 kilometrelik grup yolunda genişletme, menfez, tahkimat ve B tipi sathi kaplama çalışmaları yapıldı.

Yatırımla çamur ve tozdan kurtulan mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yakakent ilçesi

Çamur ve tozdan dolayı mahalle sakinlerine büyük sıkıntı yaşatan yolun genişliğini 7 metreye çıkaran Büyükşehir Belediyesi, geçen yılki A tipi sathi kaplama çalışmasına ilaveten bu yıl da B tipi sathi kaplama çalışması yaptı. Su geçişleri içinde menfezler yerleştirildi.

Vatandaşlardan Başkan Demir’e teşekkür

Yapımı tamamlanan yolla ilgili değerlendirmede bulunan mahalle halkı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkür etti.

Yakakent ilçesi
Mutaflı Mahallesi Muhtarı Zehni Yılmaz. (Fotoğrafta)

Yolla ilgili sıkıntılarının çözüldüğünü ifade eden Mutaflı Mahallesi Muhtarı Zehni Yılmaz, “Yollarımızda önceden çok sıkıntımız vardı. Çamurdan gidemiyorduk. Araçlarımızı traktörler çekiyordu. Mustafa Demir başkanımız, bizi çamurdan kurtardı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Allah yüz bin kere razı olsun” diye konuştu.

Başkanı gecede arasak ilgileniyor

Fen işleri ve SASKİ ekiplerinin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti diye getiren Kürüz Mahallesi Muhtarı Şenol Acar ise, “Yollarımız çok bozuk ve çamurdu. Mustafa Demir başkanımız sağ olsun çalıştı.

Mahalle muhtarı
Kürüz Mahallesi Muhtarı Şenol Acar. (Fotoğrafta)

Yol ve su konusunda çok yardımcı oldu. Bizleri çamur ve tozdan kurtardı. Ona minnet borcumuz var. Çalışkan bir başkanımız.

Gece de arasak gündüz de arasak arayalım hep cevap vermiştir. Müsait değilse bile sonradan aramıştır. Bu konuda çok duyarlı ve Samsun için hizmete kendisini adamış bir başkanımız. Gece aradığımda hemen ilgilileri arayıp 1 hafta içinde su sorununu çözdü. SASKİ Genel Müdürümüz de iki kez geldi. İyi bir ekip kurmuş. Biz memnunuz” dedi.

mahalle muhtarı
Kayalı Mahalle Muhtarı Satılmış Akyüz. (Fotoğrafta)

Ekibe sonsuz teşekkür

Kayalı Mahalle Muhtarı Satılmış Akyüz de, “Öncesinde yolumuz toz dumandı. Başkanımız Mustafa Demir yollarımızı isteğimize göre yapıp güzelleştirdi” ifadelerini kullandı.

Kuzören Mahalle Muhtarı Kadir Çağlar ise “Geçen seneye kadar kışın çamur, yazın da tozdan gözlerimizi açamazdık. Büyükşehir Belediye başkanımız ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

mahalle muhtarı
Kuzören Mahalle Muhtarı Kadir Çağlar. (Fotoğrafta)

0 Yorum

Yorum Yap