• Samsun
  • Son Güncelleme 22:27
Vali Dağlı’dan TEKNOFEST için esnafa özel mesaj Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, “Tüm vatandaşlarımız ve esnaflarımızın birer gönüllü turizm elçisi gibi hareket etmeleri orta ve uzun vadede şehrimizde turizmin daha da gelişmesine katkı sağlayacaktır. Misafirlerimizin ihtiyaçlarını gözeten yaklaşımımızı Teknofest Karadeniz sürecinden sonra da sürdürmemiz bizler için çok önemli bir kazanım olacaktır” dedi.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, yaptığı yazılı açılama ile TEKNOFEST Karadeniz sürecinde kentteki esnaflara mesaj gönderdi. Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı,kent genelindeki 40 bin esnafın Samsun’un ev sahipliğinde düzenlenecek dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknofest Karadeniz için gelecek misafiri en kaliteli hizmetle en iyi şekilde ağırlayacaklarına inandığını söyledi.

Vali Dağlı, 30 Ağustos-04 Eylül tarihleri arasında Samsun olarak dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknofest Karadeniz’e ev sahipliği yapıyor olmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek “Şehrimize getireceği hareketlilikle esnafımıza da büyük bir katkı sağlayacak festival süresince ortaya koyacağımız güzel ev sahipliği ve kaliteli hizmetin, misafirlerimizin ileride ilimizi yeniden ziyaret etmeleri noktasında önemli bir kazanım olacağına ve bu konuda gereken hassasiyeti göstereceğinize inanıyor, hayırlı işler, bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Vali Dağlı, dört mevsim turizm avantajları ile Karadeniz Bölgesi’nin dünyaya açılan kapısı olan Samsun’un, eşsiz doğası, zengin tarihi ve kültürel varlıklarıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ettiğini belirterek TEKNOFEST’in de Samsun’un marka değerinin ne denli yüksek olduğunun bir kez daha kanıtlandığı önemli bir etkinlik olacağını söyledi.

Misafirlerin beklentilerini göz önünde bulunduran ülke ve şehirlerin turizm konusunda pozitif anlamda ayrıştığını dile getiren Vali Dağlı, “En kaliteli ve en modern olanaklar sağlansa dahi insan faktörü bir şehrin tanıtımı açısından belki de en önemli başlık olarak dikkat çekiyor. Bizler gittiğimiz yerlerde ne bekliyorsak daha fazlasını misafirlerimize yansıtmalıyız. Tüm vatandaşlarımız ve esnaflarımızın birer gönüllü turizm elçisi gibi hareket etmeleri orta ve uzun vadede şehrimizde turizmin daha da gelişmesine katkı sağlayacaktır. Misafirlerimizin ihtiyaçlarını gözeten yaklaşımımızı Teknofest Karadeniz sürecinden sonra da sürdürmemiz bizler için çok önemli bir kazanım olacaktır” diye konuştu.



 

0 Yorum

Yorum Yap