SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 08:58
Üniversite Yolundaki Çalışma Tamamlandı Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Büyükşehir Belediyesi, Samsun Üniversitesi yolundaki iyileştirme çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık 6.5 km uzunluğundaki yolun genişliğini 12 metreye çıkaran Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, sathi kaplamayla da kalitesini artırdı.

17 ilçenin tüm mahallelerinde yol ve içme suyu yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor. İlçelerin yol problemlerinin çözümünde büyük mesafe kat eden belediye, 2022 hedefleri kapsamında da kendi imkanlarıyla bin 200 kilometre yol yapmayı hedefliyor. Kış mevsimi gelmeden planlanan hedefe ulaşmak için tüm ekipler, gece gündüz çalışmalarını yürütüyor.

Bünyesindeki araç ve makine parkını kullanan Samsun Büyükşehir Belediyesi, Canik ilçesi Gürgenyatak mevkiindeki Samsun Üniversitesi yolunun yapımını tamamladı. İmar durumunu göz önünde bulundurarak eski ve dar olan yolu yenileyen ekipler, genişliğini ise 5 metreden 12 metreye, viraj noktalarını da 14 metreye çıkardı. 6.5 kilometre uzunluğundaki yolun 2 kavşak noktasını asfalt malzemeyle iyileştiren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, kalan güzergahı ise yama ve sathi kaplama yaptı.

0 Yorum

Yorum Yap