SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 12:52
TOKİ’den sosyal konut projesi kampanyası! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıklayacak Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

 TOKİ’den sosyal konut projesi kampanyası! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıklayacak… İşte başvuru şartları

Türkiye’de milyonlarca kişiyi ilgilendiren Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 14:00’da açıklayacak. Yüzyılın projesiyle 2 trilyon liradan fazla ekonomik hareketlilik yaratılacak ve 250 bin konut inşa edilecek. 100 bin ek istihdam ortaya çıkaracak olan projeyle gençler, emekliler, şehit yakını, gaziler ve engelliler çok cüzi miktarda taksitlerle ev sahibi olacak.

Bugün gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağı yüzyılın projesi olan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal Konut kampanyasında olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde dev projenin tanıtım törenine katılacak.

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren dev projeyle ekonomiye ilişkin hareketlilik daha da artmış olacak. 422 milyar liralık dev yatırım projesiyle 2 trilyon liradan fazla bir ekonomik hareketliliğin yaşanması ve en az 100 bin yeni istihdamın ortaya çıkması bekleniyor.

TOKİ'nin yapacağı 250 bin konut, 100 bin altyapılı konut arsası ve 10 bin iş yeri için özel kontenjanlar ayrıldı.

Gençler, emekliler, şehit yakınları, gaziler ve engelliler bu projeden öncelikli olarak faydalanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün saat 14:00'da detaylarını açıklayacağı projeye ilişkin bilgiler ortaya çıkmıştı.

 

0 Yorum

Yorum Yap