• Samsun
  • Son Güncelleme 22:35
Tek araçla mutluluk Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun’da ilçelerden şehir merkezine, şehir merkezinden de ilçelere ulaşım imkanı sağlayan “İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi” yolcuyu da minibüs esnafını da memnun etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Vatandaşlarımızın ulaşım çilesini sonlandıran bu hizmetin hayata geçmesinin mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Hem şoförler, hem de vatandaşlar tek araçla yaşadıkları mutluluğu dile getirirken, hayallerinin gerçek olduğunu ifade ettiler.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ilçelerde yaşayan yolcu ve minibüsçülerin yıllardır çözüm beklediği soruna "İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi Projesi" ile neşter vurdu. Bu projenin açılmasıyla artık vatandaşlar tek bir araçla ilçeden şehir merkezine, şehir merkezinden ilçelere ulaşabiliyor.

Yolcular da minibüs esnafı da İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi’nin hizmete girmesinden oldukça memnun. Yıllardır yaşadıkları mağduriyeti bitirdiği içinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e teşekkür etti.

Yıllardır yaşadıkları mağduriyetin giderildiğini ifade eden şoför Salih Erken, “Çok mutluyuz. Yolcular içinde bizim içinde çok güzel oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Zamanla sistem daha da oturacak” dedi.

Bafra’da yaşayan yolculardan Emine Çelebi, “Şehir merkezine gelmek bizim için eziyetti. Ama burası bu sorunumuzu çözdü. Ben çok beğendim. Tek araçla çok rahat oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Sevda Karaduman ise, “Çok güzel bir proje. Yolculuk çileydi ama artık çok daha kolay ve rahat oldu. Havza’dan geliyorum. Önceden 3 araç değiştiriyordum. Ama şimdi tek araçla geliyorum.  Büyük ihtiyaçtı” diye konuştu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Vatandaşlarımızın ulaşım çilesini sonlandıran bu hizmetin hayata geçmesinin mutluluğunu yaşıyorum. İnsana hizmet bu. 1 milyon 400 bin insanımız hizmet alanımız içindeki hedefimiz. Derdimiz mutlu ve huzurlu insanların güvenlik içinde birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe umutla bakarak yaşayacak olduğu Samsun'u inşa etmek. İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi bu şehrin güzel insanlarına hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

0 Yorum

Yorum Yap