• Samsun
  • Son Güncelleme 22:02
Samsun-Havza yolu ulaşıma açık Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, yoğun kar yağışının devam ettiği bölgede yolların açık tutulması için kar temizleme, solüsyon ve tuzlama çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek Samsun-Havza ve Havza-Samsun istikametlerinde trafiğin açık olduğunu söyledi.
 

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, yoğun kar yağışının görüldüğü kentte Havza ve Kavak ilçelerinde yolların durumu ve yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Havza İlçe Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza ilçe Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Karayolları 7’inci Bölge Müdürü Rıfat Silov'dan karla mücadele çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Dağlı, vatandaşlara dikkatli olmaları ve kış lastiği/zinciri bulunmayan araçlarla trafiğe çıkmamaları çağrısında bulundu.

Yoğun kar yağışının devam ettiği bölgede yolların açık tutulması ve hiçbir vatandaşın mağdur olmaması için kar temizleme, solüsyon ve tuzlama çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Vali Dağlı, ekiplerimizin gayretleriyle Samsun-Havza ve Havza-Samsun istikametlerinde trafiğin açık olduğunu söyledi.

Kış lastiği ve zincir bulunmayan araçların hem yolu kapatarak karla mücadele çalışmalarını oldukça zorlaştırdığını hem de diğer sürücülerin mağduriyetine sebep olduğunu dile getiren Vali Dağlı, bu durumdaki vatandaşlarımıza muhtemel olumsuzlukları göz önünde bulundurarak trafiğe çıkmamaları çağrısında bulundu. Vali Dağlı ayrıca çalışmalarını 7/24 özveriyle sürdüren ekiplere teşekkür etti.

 

0 Yorum

Yorum Yap