• Samsun
  • Son Güncelleme 15:59
Rifat Hisarcıklıoğlu’na ‘Fahri Hemşehrilik’ beratı Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan kararla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na fahri hemşehrilik beratı verildi.​​ Hemşehrilik beratı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir tarafından belediyede düzenlenen tören ile Hisarcıklıoğlu’na takdim edildi.

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından alınan kararla TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ‘Fahri Hemşehrilik’ beratını veren Başkan Mustafa Demir, “Büyükşehir Belediye meclisinde aldığımız karar ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na ’Fahri Hemşehrilik’ beratını takdim ettik” diye konuştu.

Kendisi için çok duygusal bir an olduğunu ifade eden Rifat Hisarcıklıoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir ve meclis üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kurtuluş mücadelesinin ilk adımın atıldığı şehir olan Samsun’dan ‘Fahri Hemşehrilik’ beratı almak beni hem mutlu etti hem de gurur verdi. Samsunlu olmak benim için büyük bir şeref. Benim için büyük bir onur. Artık ben de Samsunluyum, artık Ankara’da Samsunlu bir hemşehriniz var” ifadelerini kullandı.

Samsun Üniversitesi tarafından da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na fahri doktora unvanı verildi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Samsun Üniversitesinin 19 Mayıs ilçesindeki Ballıca yerleşkesini ziyaret etti. Yerleşkedeki Uçuş Akademisi 145 numaralı Uçuş Hangarı'nda düzenlenen törene katılan Hisarcıklıoğlu'na, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın tarafından cübbe giydirilerek fahri doktora beratı tevdi edildi.

0 Yorum

Yorum Yap