• Samsun
  • Son Güncelleme 15:19
1 saatte 43 kilogram yağış düştü Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun’un Alaçam ilçesinde son 6 saatte gerçekleşen yağış miktarının 58 kilograma, son 1 saatte gerçekleşen yağış miktarının ise 43 kilograma ulaştığı belirtildi.

Samsun Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklama ile vatandaşlar Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün şiddetli sağanak yağış uyarısına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmesine göre ilimizin batısında; Alaçam ve Yakakent başta olmak üzere Vezirköprü, Bafra ve Havza ilçelerimizde görülen yer yer şiddetli yağışların bugün akşam saat 21.00’e kadar devam etmesi beklenmektedir.

Alaçam ilçemize son 6 saatte gerçekleşen yağış miktarı 58 kg’a, son 1 saatte gerçekleşen yağış miktarı ise 43 kg’a ulaşmıştır.
 İlgili kurumlarımız ve Belediye Başkanlıklarımız gerekli önlemleri almış olup meydana gelebilecek ani sel, su baskını, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması ve vatandaşlarımızın can güvenliği için dere kenarlarından uzaklaşması büyük bir önem arz etmektedir.”

0 Yorum

Yorum Yap