SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 02:41
SASKİ ‘marka şehir’ hedefiyle 7/24 sahada Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

SASKİ, ‘marka şehir’ hedefiyle Samsun genelinde 7/24 sahada çalışıyor.

SASKİ, sağlıklı üst yapıların, sorunlarından arındırılmış altyapı ağı üzerine kurulacağı gerçeğinden hareketle yatırımlarını sürdürüyor.

Mevcut altyapıyı daha da güçlendirme adına yatırım programına aldığı projeleri bir bir hayata geçiren SASKİ, bu kapsamda Tekkeköy ilçesi Çınaralan Mahallesi’nde bölgeye uzun yıllar sorunsuz bir şekilde hizmet verecek 1900 metrelik kanalizasyon imalatı gerçekleştirildi.

80 gün önce yapımına başlanan projede çalışmalarda sona gelindi. Bitirildiğinde Çınaralan Mahallesi'nde de atık suların bir damlası dahi doğaya karışmadan sorunsuz bir şekilde arıtma tesislerine iletilecek.

SASKİ

1 milyon 200 bin TL

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, SASKİ ekipleri ile 2022 yılında yapılacak yatırımların değerlendirmesini yaptı.

SASKİ Genel Müdürü Bahattin Yanık ve ekibinin yer aldığı toplantıda Başkan Demir, “17 ilçemizde mahallelerimizin içme suyu, atık su ve kanalizasyon sorunlarını çözmeye devam ediyor, bunun için ekiplerimiz ile dur durak bilmeden çalışıyoruz.

Bu kapsamda SASKİ ekiplerimiz ile birlikte 2022 yılında yapacağımız çalışmalarımızı değerlendirdik” dedi.

Tekkeköy ilçesi Çınaralan Mahallesi’ndeki yatırıma da değinen Başkan Demir, bölgenin güçlü altyapısına büyük katkı sağlayacak projenin toplam maliyetinin 1 milyon 200 bin TL olduğunu söyleyerek, “Sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temininden, sorunsuz altyapı ağının oluşumuna kadar, altyapı kavramına giren bütün konularda ilçelerimizin hizmetindeyiz” dedi.

SASKİ

Çevreci belediyecilik

“Çevreci belediyecilik anlayışımıza yakışır bir şekilde taşıdığımız atık suları arıtarak en temiz haliyle tekrardan doğaya deşarj edeceğiz” diyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, merkez ve ilçelerde hem altyapı hem de üst yapıyı daha da modern hale getirebilmek için yoğun bir çaba sarf ettiklerini belirterek, "SASKİ ekiplerimiz, ‘marka şehir’ hedefinde, üzerlerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirebilmek için gece gündüz demeden çalışıyor.

İlçelerimiz bizim için çok önemli. Yatırımlarımız tüm ilçelere mevcut imkanlar dahilinde bundan sonra da hız kesmeden devam edecek. Şu an Çınaralan Mahallesi'nde kanalizasyon hattı imalatı çalışması da tamamlanmak üzere. Bittiğinde bölgemiz daha modern ve yaşanabilir bir yapıya kavuşacak. Yapılan her şey Samsun'umuz için. Şimdiden mahallemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

0 Yorum

Yorum Yap