SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 08:08
Samsun'un dijitalcisi konuşulsun Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

"Samsun'un dijitalcisi konuşulsun"

Samsunlu olan ünlü SEO uzmanı Ayhan Karaman, "Rize'nin çayı, Samsun'un dijitalcisi konuşulsun istiyorum. Samsun denilince akla e-ticaret gelmeli" dedi.

İnovasyon Academy'nin organize ettiği Samsun E-Ticaret toplantısında çok önemli açıklamalar yapıldı. Atakum'daki Büyükşehir Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen toplantıyı Samsun merkezli İnovasyon Academy'nin kurucusu Burak Güngör gerçekleştirdi. 

Konuşmacılar arasında olan Türkiye'nin ünlü SEO eğitmenlerinden Dijital Pazarlamacı Ayhan Karaman, memleketi Samsun'a dair çarpıcı tespit ve açıklamalarda bulundu. Samsun'un artık dijital dünyada sağlam bir yere konuşlanması gerektiğini söyledi.

Rize'nin Çayı, Samsun'un Dijitalcisi 

Ayhan Karaman, Samsun'un 'dijital pazarlama' gibi konularda önemli kayıplar yaşadığını da belirterek, "Ama bu iş böyle olmaz. Samsun 5 yıl içerisinde çok şey kaybetti. Genç arkadaşlarıma söylüyorum, ebeveynlere söylüyorum, bu şehirde çok güzel bir potansiyel var. Rize’nin çayı Samsun'un dijitalcisi konuşulsun isterim ben. İlk mesajım her zaman buydu. Samsun denildiği zaman akla dijitalci gelsin, başka bir şey gelmesin. Samsun denilince akla E-Ticaret gelsin. Bu mücadele onun için. Bu tür etkinliklere belediyelerin destek vermesi bu nedenle çok ciddi anlamda önem taşıyor" dedi.

İnovasyon Ajans tarafından düzenlenen etkinlikte Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Medya Strateji Uzmanı Berna Nur İşçimen, Dijital Pazarlama Uzmanı Caner Sağır ve Eğitimci Necmettin Türkekul da birer sunum gerçekleştirdi.

1 Yorum

  • Semih Tuncer Görseli

    Semih Tuncer, 24.02.2022 16:41

    Bu adama bu şehir sahip çıkmıyor. Adam şehir şehir gezip genç insanlara yardımcı oluyor. Her yerde Samsun diyor. Birisi bu adamı görmedi!

Yorum Yap