SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 13:07
Samsun'da Ulaşım Bayram'da Ücretsiz Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun'da toplu ulaşım bayramda ücretsiz 

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsunluların Ramazan Bayramı’nı rahat ve huzur içinde geçirmeleri için gerekli tedbirleri aldı. Toplu ulaşım araçları bayram süresinde ücretsiz hizmet verecek. 


Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların bayram ziyaretlerini otobüsler ve tramvaylarla rahat geçirmelerini sağlamak amacıyla gerekli çalışmaları yaptı. Toplu ulaşım araçları, bayramın birinci, ikinci ve üçüncü günü ücretsiz olacak.

MEZARLIKLAR BAYRAM ZİYARETLERİ İÇİN HAZIR

Vatandaşların mezar ziyaretlerini sorunsuz gerçekleştirmeleri için temizlik çalışmalarını yapan, güvenlik tedbirlerini artıran Büyükşehir Belediyesi vatandaşların mezarlıklara rahat bir şekilde ulaşabilmeleri için ek seferler koyacak. 

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,"Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bir bayrama daha ulaşmanın sevinci ve heyecanı içerisinde kutlayacağımız Ramazan Bayramı'nda toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olarak sizlerin hizmetinde olacaktır. Bu vesileyle bir kez daha tüm Samsunluların, milletimizin ve İslam aleminin bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı.


HİZMET BİRİMLERİ 24 SAAT AYAKTA

Büyükşehir Belediyesi olarak Samsunluların bayram günlerini 'bayram tadında' geçirmeleri için tüm hazırlıkların yapıldığını da belirten Demir, "Ulaşım başta olmak üzere temizlik, zabıta, itfaiye gibi birimlerimiz 24 saat kesintisiz hizmet verecek"dedi.

0 Yorum

Yorum Yap