• Samsun
  • Son Güncelleme 23:05
Samsun–Ankara karayolunda ulaşım açık Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Karayolları 7’inci Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada gece başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle karla mücadele çalışmalarının devam ettiği belirtilerek Samsun-Ankara Karayolu'nun (Samsun-Havza) trafiğe açık olduğu belirtildi.

Karayolları 7’inci Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklama ile Samsun’da ana ulaşım güzergahlarında yapılan karla mücadele çalışmaları ile ilgili bilgi verildi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:
 

‘Kar temizleme ve tuzlama çalışmaları yapıldı’

“İlimizin bazı bölgelerinde gece başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle karla mücadele ekiplerimiz başta Samsun - Ankara (Samsun - Havza) istikameti olmak üzere aralıksız kar temizleme ve tuzlama yaparak güzergahları trafiğe açık tutmuştur.

Samsun - Havza istikametinde sabah saatlerinde tırlardan kaynaklı aksamalar yaşanmış olmakla birlikte trafik akışında kesinti yaşanmamıştır ve sabah 09.30 itibarıyla yol zemininde kar ve trafik akışını engelleyecek herhangi bir husus bulunmamaktadır.

Kar yağışının akşam saatlerine kadar aralıklı olarak devam etmesi beklendiğinden sürücülerimizin kış lastiksiz ve zincirsiz trafiğe çıkmamaları büyük önem arz etmektedir. “

0 Yorum

Yorum Yap