• Samsun
  • Son Güncelleme 22:19
Samsun beyaza büründü Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun kar yağışı ile beyaza büründü. Etkili olan kar özellikle yüksek kesimlerde kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.

Samsun kent merkezi gece yarısından itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle beyaza büründü. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, kar yağışı nedeniyle uyarılarda bulundu. Yüksek kesimlerde 10 santimi aşan kar yağışı ortaya kartpostallık görüntüler çıkardı.

kar yağışı

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü ayrıca buzlanma ve don uyarısı yaparak sürücülerin dikkatini çekti. Kar yağışı nedeniyle Samsun-Ankara karayolunda da maddi hasarlı kazalar yaşandı. Süleyman Kaba'nın kullandığı 55 DG 017 plakalı otomobil, Samsun-Ankara kara yolu Üçhanlar mevkisinde kar yağışından dolayı kontrolden çıkıp refüje çarparak yolun ortasında durdu.

kar yağışı

Araca bu sırada aynı yönde seyreden Mehmet Kaya idaresindeki 33 JDP 35 plakalı tır ile Enver Kavaklı yönetimindeki yolcu otobüsü çarptı.

İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, yollardaki kazalara müdahale ederek trafiğin aksamaması için yoğun mesai harcadı.

Kazaların yaşandığı bölgelerde önlem alan ekipler, trafiğin akışını kontrollü olarak sağladı.

0 Yorum

Yorum Yap