• Samsun
  • Son Güncelleme 19:26
Proje üretip altyapımızı kullanabilirsiniz Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Üniversitesi’ ne konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Yeniliğe katkı verecek her türlü projeye katkı vermeye hazırız. Sizden talep gelirse geliştirebiliriz. Öğrencilerimizi alanlarına göre belediyemizin çalışmalarında yer almaya davet ediyoruz.  Proje üretip alt yapımızı kullanabilirler. Kapımız açık” dedi.

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ın ev sahipliğinde kampüsün toplantı salonunda gerçekleşen ‘Hoş Geldin Arkadaşım’ öğrenci buluşmasına Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir konuk oldu. Akademisyenlerin de katıldığı buluşmada üniversite öğrencilerine şehri anlatan Başkan Demir, “İlkadım şehri Samsun, bölgenin merkezi ve Türkiye’nin en güzel şehirlerinden birisi.

Türkiye’nin ikinci büyük üretim merkezi. Çok büyük sanayi, sağlık, lojistik, eğitim, kültür, sanat ve spor şehri. Turizm anlamında Antalya’dan daha fazla potansiyele sahip. Biz de şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz.

Başta turizm olmak üzere her konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kentsel dönüşüm ve trafik problemlerinin çözümüne yönelik müdahalelerimiz var. Yaşam fonksiyonları itibariyle sorunları en az olan şehirlerimizden bir tanesi. Ancak kaydedeceğimiz çok mesafemiz var” dedi.

Her yıl 10 bin civarında göç alan kentte yeni imar alanları açtıklarını dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Demir, “Belediye olarak sadece yol, su, kanalizasyon yapan bir anlayışın ötesinde bunlara ilave 7’den 70’e tüm insanlarıyla, coğrafyasıyla, havasıyla, deniziyle Türkiye’ye örnek çalışmalar yapma noktasında vizyonumuz var.

Siz değerli gençlerimize yapabilecek ne varsa yapma konusunda üniversiteniz ve büyükşehir belediyemizin çok ciddi işbirliği var. Teknofest 2022 organizasyonunda Sizlere de önemli görevler düşecek. Bu organizasyonu sizlerle birlikte yapacağız. Yeniliğe katkı verecek her türlü projeye katkı vermeye hazırız.

Sizden talep gelirse geliştirebiliriz. Öğrencilerimizi alanlarına göre belediyemizin çalışmalarında yer almaya davet ediyoruz.  Proje üretip alt yapımızı kullanabilirler. Kapımız açık” diye konuştu.  

0 Yorum

Yorum Yap