SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 00:44
Okullarda kar molası devam ediyor Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun’da buzlanma ve kar yağışı nedeniyle 7 ilçede belirlenen bazı okullarda yüz yüze eğitime bugün (22 Mart) ara verildi.

Samsun’da özellikle kentin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor. Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitim-öğretime ara verilen okulların isimleri şöyle sıralandı:

“Alaçam ilçemizde Kar yağışı ve buzlanma nedeni ile;  22 Mart 2022 Salı günü Ş.Uzman Onbaşı Şükrü Elibol ilkokulu ve Kızlan Ortaokulu'nda eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verilmesine öğrencilerin izinli sayılarak uzaktan eğitim yapılmasına, Ayrıca; Yoğunpelit, Yoğunpelit Sarıgöl, Örenli, Kalukkaraçukur, Gökçeağaç oymağı, Bahşioymaği, Güvenli merkez,  Ortaköy, Kalukdemirci, Yukarıkoçlu, Köseköy mahallesinden ilköğretim, ortaögretim okullarına ve özel eğitim sınıfına 22 Mart 2022 Salı günü taşıma yapılmamasına karar verilmiştir.

Asarcık ilçemizde olumsuz hava şartları don ve buzlanma sebebiyle 22.03.2022 Salı günü yüz yüze eğitime ara verilmiş olup uzaktan eğitime devam edilecektir.

Ayvacık ilçemizde  kar yağışı ve buzlanma nedeniyle; Çarşıköy ilk / Ortaokulu, Döngel İlk / Ortaokulu, Terice ilk / Ortaokulu, Kazancılı ilkokulu, Eynel İlkokulu, Yenice Mustafa Çakır ilkokulu birleştirilmiş sınıflı okulların tamamı, taşımalı eğitimin tamamında 22.03.2022 Salı günü bir gün süreyle yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim yapılmasına karar verilmiştir.

Ladik ilçemizde yoğun buzlanma ve don olayları nedeniyle önleyici tedbir olarak 22.03.2022  salı  günü taşımalı sistem kapsamında olan mahallerimizden taşıma yapılmayacak olup öğrencilerimiz izinli sayılacaktır.

Salıpazarı ilçemizde Tahnal ve Konakören İlk/Ortaokulumuz ile Cevizli ve Kırgıl İlkokulumuzun yoğun kar yağışı ve buzlanmadan dolayı tamamında 22/03/2022 Salı günü bir gün (1) süre ile eğitime ara verilmesi, taşıma merkezli diğer okullarımıza olumsuz hava şartlarından dolayı ulaşamayan öğrencilerimizin izinli sayılması kararı alınmıştır.

Terme ilçemizde  kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Ambartepe ilk /ortaokulunda 22 Mart 2022 Salı günü bir gün süreyle yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim yapılmasına karar verilmiştir. Bu bölgelerden ve kar ile buzlanma nedeniyle riskli veya ulaşım imkanı olmayan güzergahlardan İlk/Ortaokul/Lise/Özel Eğitim ve dengi okullara gelemeyen tüm taşımalı öğrencilerimiz izinli sayılmıştır.

Yakakent ilçemizde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 22.03.2022 salı günü Karaaba İlk ve Ortaokulumuzda yüz yüze eğitime bir gün süreyle ara verilmesine, diğer okullarımıza taşıma ile gelen öğrencilerimizin izinli sayılmasına karar verilmiştir.”

 

0 Yorum

Yorum Yap