• Samsun
  • Son Güncelleme 01:38
MEB’den yüz yüze eğitime hazırlık talimatı Görseli
SAMSUN

Milli Eğitim Bakanlığı, İl Eğitim Müdürlüklerine yüz yüze eğitime hazırlık yazısı gönderildiği ve okulların hazır hale getirilmesini istediği belirtildi.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Kovid-19 ile ilgili mücadele ve aşı çalışmaları devam ederken yüz yüze eğitimin başlaması için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da planlamalar yapılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın il milli eğitim müdürlüklerine yazı göndererek okulların yeni eğitim-öğretim yılına hazır hale getirilmesini talep ettiği belirtildi.

İl milli eğitim müdürlüklerine gönderilen yazıda ise şu ifadeler yer alıyor:
“2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında okulların eğitim ve öğretime hazır hale getirilmesi ve salgın ile etkin mücadelenin devam etmesi kapsamında okul ve kurum binalarının girişlerinde öğrencilerin, öğretmenlerin ve tüm çalışanların maske ihtiyaçlarını gidermek amacıyla dizayn edilmiş, içinde günlük maskelerin bulunacağı, her öğrencinin ve okul çalışanlarının ihtiyaç halinde maskesini alıp değiştirebileceği, kirli ve temiz maskenin ayrı ayrı konulacağı kumbara, bölme veya kutuların hazırlanarak hizmete sunulması hususunda gereğini rica ederim."

 

0 Yorum

Yorum Yap