• Samsun
  • Son Güncelleme 19:39
Kovid-19 tedavisi gören trafik polisine destek Görseli
SAMSUN

Samsun’da Kovid-19 hastalığı nedeniyle hastanede tedavi altına alınan trafik polisi Kadir Korkmaz’a destek için bir araya gelen motosikletli kuryeler hastane önünde ‘Korona korksun, Kadir Korkmaz” diyerek slogan attı.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Uzun yıllardır Samsun’da motorize trafik polisi olarak görev yapan Kadir Korkmaz, Kovid-19’a yakalandıktan 8 gün sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. 5 gündür Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Korkmaz, akşam saatlerinde büyük bir sürpriz ile karşılaştı. Kadir Korkmaz’a moral desteği vermek isteyen motosikletli kuryeler onun tedavi gördüğü odanın karşısındaki otoparkta toplandılar.
Korkmaz, motosikletli kuryeleri hastane odasındaki pencereden görünce çok duygulandı. O anları cep telefonu ile kaydeden Kadir Korkmaz, “Samsun’daki motosikletli kurye arkadaşlarım, kardeşlerim içeri giremediler ama hastane otoparkından bana selektör yaparak ‘geçmiş olsun’ dileklerini gönderiyorlar. Hepsine çok çok teşekkür ediyorum. Tekerinize taş değmesin. Beni çok mutlu ettiniz. Çok sağ olun, var olun” dedi.
Hastane otoparkına gelen motosikletli kuryeler ise, “Kadir ağabey, sana geçmiş olsun demek için geldik. Birkaç kurye arkadaşımız da mesaide olduğu için gelemedi. Çok geçmiş olsun” dedikten sonra, “Korona korksun, Kadir Korkmaz” şeklinde slogan attı. Motorcular da bu anları kaydedip, sosyal medya hesaplarında paylaştılar.

 

0 Yorum

Yorum Yap