SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 10:52
‘Karışık Hisler’ balesi kapalı gişe sahnelendi Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü’nün 2021-2022 sanat sezonunun ilk bale prömiyeri olan ‘Karışık Hisler’ adlı bale eseri 3’üncü temsilinde de kapalı gişe sahnelendi.
 

Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü’nün 11 Eylül 2021 tarihinde perdelerini açan ‘Karışık Hisler’ adlı bale eserinin önceki gün gerçekleştirilen  3’üncü temsili büyük ilgi gördü. Atatürk Kültür Merkezi Aydın Gün Sahnesi’nde kapalı gişe olarak önceki gün sahnelenen eser,  sanat severler tarafından büyük beğeni topladı.

İzleyici ile buluşan ‘Karışık Hisler’ Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach, Erim Ardal gibi bestecilerin müziklerinden yola çıkılarak koreografilerinin gerçekleştirildiği ve dört farklı eserin kolajından oluştuğu belirtildi.


Temsilde, koreografileri Tan Sağtürk, Mehmet Balkan ve Zeynep Bengier’e  ait olan ‘Amor Stella’s’,  ‘Dejavu’, ‘Black and White’  ve  ‘Sayha’  adlı eserler sahnelendi. ‘Karışık Hisler’  adlı bale eserinin 21 Ekim 2021 Perşembe ve 23 Ekim 2021 tarihlerinde de sahneleneceği de belirtildi.

0 Yorum

Yorum Yap