• Samsun
  • Son Güncelleme 20:05
İlçelerle birlikte 2023’e doğru Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Akıllı Şehir Trafik Güvenliği Projesi kapsamında başlayan teknik çalışmalar ile birlikte çevre düzenleme ve altyapı kapsamında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Belediye Evleri Kavşağı’nda devam eden Akıllı Şehir Trafik Güvenliği Projesi kapsamında yapılan çalışmaları inceledi.

Projelerle ilgili bilgilendirme

Teknik çalışmalar ile çevre düzenlemesi ve altyapı projelerini yerinde takip ederek, ekiplerden son durum ile ilgili bilgi aldı. Samsun’u geleceğe emin adımlarla taşıdıklarını ifade eden Başkan Demir, yapılan her projeyle ilgili adım adım bilgilendirme yaptıklarını dile getirdi.

Büyükşehir Belediyesi Hedef 2023

17 ilçenin tamamında proje ve yatırımlarla ilgili hiç ara vermeden yoğun bir çalışma olduğunu kaydeden Başkan Mustafa Demir, “İl genelinde iyi niyetle, daha fazla nasıl hizmet götürebiliriz bunun gayreti içerisindeyiz.

Canla başla çalışıyoruz

Gece gündüz demeden ekiplerimiz canla başla çalışıyor. İl teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımız, ilçe belediyelerimiz ile birlikte koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Mahalle muhtarlarımızla sürekli irtibat halindeyiz.

Haftanın iki günü halk buluşmaları ile vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek yerinde müdahale ediyoruz. Samsun’u 2023 yılına en iyi, en modern şekilde projelerimizle birlikte taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

0 Yorum

Yorum Yap