• Samsun
  • Son Güncelleme 10:44
İhtiyaç sahiplerine iki öğün yemek Görseli
SAMSUN

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere sahur ve iftar için iki öğün yemek dağıtıyor.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından il genelinde belirlenen ihtiyaç sahiplerine her gün sıcak yemek dağıtılıyor. Huzurevi yemekhanesinde iftar ve sahur için hazırlanan yemekler özel kaplarla birlikte kapı teslimi yapılarak dağıtılıyor. Sosyal ve ekonomik açıdan dar gelirli vatandaşlara yardım elini uzatan Büyükşehir Belediyesi iftar için 4 çeşit, sahur için de kahvaltı paketleri hazırlayıp evlere götürüyor.

Yemekler özenle hazırlanıp kaplara dolduruluyor
Yardımlaşmak Dinimizin Emridir
Pandemi döneminde ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam edeceklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapılan sosyal incelemeler neticesinde çok sayıda kişiye yardımlarının sürdüğünü söyleyerek şunları ifade etti:
“Ramazan ayı öncesinde gıda yardımlarımızı ekiplerimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırdı. Bu desteğimize ilaveten iftarda sıcak yemek, sahurda kahvaltı servisi yapıyoruz.  Huzurevi yemekhanemizde gıda mühendislerimizin gözetiminde steril ortamda hazırladığımız yemekleri, vatandaşlarımızın evlerine kadar götürerek ikram ediyoruz. Paylaşmak ve yardımlaşmak dinimizin emridir. Biz de hemşehrilerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

0 Yorum

Yorum Yap