• Samsun
  • Son Güncelleme 18:52
Ekmek fırınlarına denetim Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, ekmek ve unlu mamul imalatı yapılan fırınları denetimden geçirdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte imalathane denetimi gerçekleştirdi. Temizlikten gramaja, imalat araç-gereçlerinden satış ve sunuma varıncaya kadar çok geniş kapsamlı bir denetim gerçekleştiren ekipler, bazı imalathanelere uyarıda bulundu.

ekmek

Yapılan denetimlerde cezai işlem gerektirecek herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.  Samsun Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; halkın sağlıklı gıda tüketiminin öncelikli amaç olduğu vurgulanarak, söz konusu denetimlere periyodik aralıklarla devam edileceği belirtilip şunlar ifade edildi:

ekmek

“Zabıta ekiplerimiz yaptıkları denetimlerde işletmelerin kurallara uyup uymadıklarını titizlikle kontrol ediyor. Personelin kıyafet temizliğinden imalathanelerdeki hijyen koşullarına kadar denetimler titiz bir şekilde gerçekleştiriliyor. Denetimlere de düzenli olarak devam edilecektir.”

0 Yorum

Yorum Yap