SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 13:35

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi TEKNOFEST öncesi kentin birçok noktasında hazırlık yapıyor. Bu kapsamda etkinliklerin bir kısmının düzenleneceği Doğu Park’ta Makine İkmal Daire Başkanlığı iklim şartlarından dolayı hasar gören amfitiyatroyu hazırlamaya başladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, TEKNOFEST çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Birçok noktada hazırlık yapan Büyükşehir Belediyesi, etkinliklerin bir kısmının düzenleneceği Doğu Park Amfitiyatro alanını yeniliyor. Makine İkmal ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından alanda yapılan çalışmalar sürüyor. Amfitiyatrodaki ahşap oturaklar yerlerinden söküldü. 16 metreküp oturak, kamyona yüklenerek ahşap atölyesine getirildi. Burada 4 tarafı planya makinesinden geçirerek, dış kısmı çürüklerden temizlenen tahtalar boyanıp verniklenecek. Kullanılamayacak olanlar ise yenilenecek.

Makine İkmal ve Onarım Daire Başkanı Savaş Kaygusuz, çalışmayı kısa sürede tamamlayarak, oturakları yerlerine yerleştireceklerini belirtti. Kaygusuz, “Doğu Park Amfitiyatro, TEKNOFEST etkinlikleri kapsamında kullanılacak bir alan. Kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayıp amfitiyatroyu TEKNOFEST’e hazır hale getireceğiz” dedi.

0 Yorum

Yorum Yap