SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 08:40
Doğa Harikası Sahili Mutlaka Görmelisiniz! Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Doğa Harikası Sahili Mutlaka Görmelisiniz!

Terme’nin Yalı Mahallesinden Akçay’a kadar uzanan Miliç Çamlığı ve masmavi denizin çamlarla birleştiği  doğal plaj görenleri kendine hayran bırakıyor. Özellikle yaz aylarında tatilcilerin akınına uğrayan sahil sunduğu alternatiflerle de dikkat çekiyor.

Bisiklet kiralama noktaları, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait karavan park, yine büyükşehir belediyesi bünyesinde ki restoran , kafe ve düğün salonu sahile gelen ziyaretçilere hizmet sunuyor.

Mavi Bayrak ödüllü sahilde vatandaşlar güvenle denize girebiliyor. Çamlık alanda piknik yapabiliyor. Miliç sahilini bisiklet tutkunları da uzun parkuru nedeniyle sıklıkla tercih ediyor. Doğal güzelliğiyle büyüleyen sahile balık tutmak içinde çok sayıda kişi geliyor.

Miliç sahilinde balık tutup gezinti yapan vatandaşlar, Miliç Sahilini doğa cenneti olarak niteledi ve Türkiye’nin en güzel sahillerinden biri olduğu yorumunu yaptı.

Miliç Sahili, Terme'nin eşsiz doğası eşliğinde çayınızı yudumlayabileceğiniz, doğa ile iç içe bir deneyim yaşayabileceğiniz benzersiz bir mekan.

 

 

 

0 Yorum

Yorum Yap