• Samsun
  • Son Güncelleme 17:00
Dilenci operasyonu : Ekmek arasından bozuk para çıktı Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Dilenci operasyonu yapan zabıta ekipleri; dini duyguları istismar edenlere göz açtırmadı. Yapılan aramalarda ekmek arasından bozuk para çıktı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin merkezi noktaları ve cami önlerinde vatandaşların duygularını sömürerek dilencilik yapanlara karşı operasyon düzenledi. Samsun Emniyet Müdürlüğü, İlkadım ve Canik belediyeleri ile birlikte dilencilere yönelik operasyon düzenlenen operasyonda göz açtırılmadı.

dilenci operasyonu

Aralarında çocuklarında bulunduğu dilenciler yakalanarak Büyükşehir Belediyesi Zabıta Amirliği'ne götürüldü. Zabıta ekipleri dilencilerin ellerinde bulunan poşetlerde yaptıkları incelemede, ekmeklerin aralarına ve çocuk bezinin içine paraların gizlendiğini tespit etti. Dilencilere Kabahatler Kanunu’na göre haklarında cezai işlem uygulanırken,üzerlerinden çıkan paralara el konuldu.

dilenci operasyonu

Samsun'da yapılan denetimlerin aralıklarla devam edeceğini belirten Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Abdülkadir Dizman, "Zabıta Dairesi olarak il genelinde kendi sorumluluk alanlarımızda denetimlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızı da duygu istismarı yapan dilencilere itibar edilmemesi konusunda bir kez daha uyarıyoruz. Denetimlerimiz de aralıksız devam edecek" dedi.

0 Yorum

Yorum Yap