• Samsun
  • Son Güncelleme 00:21
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 Mesajı Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 Mesajı: Seçimi Kazanarak Kutlu Mücadeleyi Taçlandıracağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen AK Parti 21. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’nda konuştu. 2023 mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnancımızın ve insanlığımızın gereği olarak yürüttüğümüz kutlu mücadeleyi 2023 seçimlerini kazanarak inşallah taçlandıracağız. Türkiye, 2023 vizyonunu artık demokraside ve kalkınmada eksiklerini tamamlama değil siyaseti ve ekonomisi ile dünyanın en büyükleri arasında yer alma hedefi üzerine inşa etmektedir. Dışarıdaki hasımların, içimizdeki gafillerin bizi bu yoldan alıkoymasına kesinlikle izin vermeyeceğiz" dedi.

Erdoğan altılı masaya ilişkin ise "Şahsi hırslarının ürünü ajandaları sebebiyle bunların kurdukları masaya payanda olanlara acıyoruz." dedi. Birlik vurgusu yapan Erdoğan, "Son günlerde ne idiği belirsiz tiplerce körüklenmek istenen ırkçı, mezhepçi nefretin, milletimizin birliğini, kardeşliğini zedelemesine müsaade etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Gençlere seslenen Erdoğan, "Türkiye'nin siyasi, ekonomik, sosyal açıdan en sıkıntılı döneminde AK Parti’nin kuruluşunda yer alarak bu büyük davaya gönül veren her bir kardeşime şükranlarımı sunuyorum. AK Parti çatısı altında görev yapmış, oy vererek partimize destek olmuş her bir kardeşime, vatandaşıma teşekkür ediyorum. Ne sebeple olursa olsun bu kutlu çatının dışına çıkarak kendine başka yollar çizenlere de geçmişteki hizmetleri için teşekkür ediyorum. Son nefesine kadar bir büyük davanın bugünkü bayraktarı olan AK Parti saflarında sadakatle hizmet etme kararlığında olan milyonlarla birlikte biz kendi yolumuzda ilerlemeyi sürdüreceğiz" diye konuştu.

"Türkiye, 2023 vizyonunu artık demokraside ve kalkınmada eksiklerini tamamlama değil siyaseti ve ekonomisi ile dünyanın en büyükleri arasında yer alma hedefi üzerine inşa etmektedir. Dışarıdaki hasımların, içimizdeki gafillerin bizi bu yoldan alıkoymasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Ülkemize eski Türkiye'nin hastalıkları, oyunları ve tuzaklarıyla irtifa kaybettirilmesine asla rıza göstermeyeceğiz. Hele hele son günlerde ne idiği belirsiz tipler tarafından körüklenmek istenen ırkçı ve mezhepçi nefretin milletimizin birliğini beraberliğini, ebedi kardeşliğini zedelemesine zinhar müsaade etmeyeceğiz. Eşrefi mahlukat olan insanı renginden, mensubiyetinden, kimliğinden dolayı hor gören Ebu Cehil zihniyetinden ülkemizi ve milletimizi ne pahasına olursa olsun korumakta kararlıyız. Bunu da son 21 yıldır olduğu gibi yine değerlerimizi yücelterek, insanımızın kalbine girerek, muhalefetin yalan ve iftiraları karşısında hakkı hep yukarıda tutarak yapacağız."

Teşkilat mensuplarına seslenen Erdoğan, "AK Parti'nin genel başkanından teşkilatlarına ve sandıkta oy veren seçmenine kadar tüm mensupları bu büyük sorumluluğun vebalini üstlenmiştir. Genel merkezimiz tüm organlarıyla davamızın karargahıdır. İl başkanlarımız, davamızın illerdeki sancakbeyleridir. İl yönetimlerimiz partilerimizi sahadaki alperenleridir. Belediye başkanlarımız şehirlerimizin hizmet erleridir. AK Parti'de olan üye olan her bir kardeşim kutlu mücadelemizin kendi mahallindeki temsilcileridir. Bu anlayışla tüm yol arkadaşlarımdan İbrahim'in ateşine su taşıyan karınca misali benim olmadığım yerde kimse yoktur şuuruyla var gücüyle çalışmasını, çabalamasını bekliyorum" şeklinde konuştu.

 

0 Yorum

Yorum Yap