• Samsun
  • Son Güncelleme 08:41
Çözüm merkezi köprü oldu Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, belediyeden hizmet alanlara yönelik memnuniyet anketi düzenledi. 1 Ocak ile 19 Ağustos tarihlerini içeren anketten yüzde 87’ lik başarı oranı çıktı. Hizmetlerden genel memnuniyet düzeyi 2021 yılına göre de artış gösterdi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Vatandaşlarımızın hizmetlerimizden memnun kalmasının temel nedeni, bizim işimizi her anlamıyla ciddiye almamızdan kaynaklanıyor” dedi.
 

Samsun Büyükşehir Belediyesi kuruma ulaşılabilirlik seviyesinin artmasını sağlayacak adımlarla Samsun halkına en hızlı hizmeti ulaştırıyor. Belediyeye ulaşmak isteyen vatandaşlar, kısa sürede Çözüm Merkezi’nin güler yüzlü personeliyle iletişime geçebiliyor. Vatandaşların tüm sorun, talep ve önerileri bu merkezde toplanıyor.


 

Memnuniyet düzeyi daha da arttı

7/24 hizmet veren ve aynı zamanda bir kriz yönetim merkezi görevi gören Çözüm Merkezi, bünyesinde vatandaşa daha kaliteli hizmet sunabilmek için zaman zaman memnuniyet anketi de yapıyor.  Çözüm Merkezi Birimine yapılan başvurular ve anında geri dönüş hizmeti ile ilgili yapılan memnuniyet anketi kapsamında bu yılın ilk 8 ayında 28 bin 883 kişi arandı. Aranan 28 bin 883 kişiden 25 bin 144’ü vatandaşın sorunlarına anında müdahale edildiğini ve verilen hizmetten memnun olduklarını söyledi. Memnuniyet düzeyi geçen yıla göre yüzde 4 artış gösterdi.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin, ‘Sorunlara hızlı müdahale etme’ noktasında her zaman hassas bir yaklaşım sergilediğini söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Vatandaşlarımızın hizmetlerimizden memnun kalmasının temel nedeni, bizim işimizi her anlamıyla ciddiye almamızdan kaynaklanıyor. Bana ulaşsın ya da ulaşmasın, birimlere ulaşan her soruna anında müdahale eden bir çalışma prensibimiz var. Bize iletilen her sorun anında çözülür, çözülmek zorundadır. Çünkü bizim için aslolan vatandaşımızın huzuru ve mutluluğudur” dedi.


 

0 Yorum

Yorum Yap