SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 10:06
Büyükşehir'den amatöre büyük destek Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun’da sporun çıtasını yükseltmek amacıyla her alanda önemli projelere imza atan Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine 1 milyon 500 bin TL'lik maddi yardımda bulundu.

Sporun tabana yayılması ve her gencin en az bir spor dalıyla ilgilenmesi amacıyla birçok çalışmayı hayata geçiren Samsun Büyükşehir Belediyesi, kısıtlı imkanlarına rağmen önemli görev üstlenen amatör futbol kulüplerini desteklerini sürdürdü. Geçen yıl amatör spor kulüplerine 1 milyon lira destek veren Büyükşehir Belediyesi bu yıl da rakamı 1 milyon 500 bin lira olarak belirledi.

Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen "Futbolun Yıldızları" ödül gecesinde Büyükşehir Belediyesi spor kulüplerine destekte bulundu.

Gecede konuşan Başkan Mustafa Demir, "Büyükşehir Belediyesi olarak iyi bir ekiple, iyi bir yönetimle, bu işe gönül verenlerle beraber amatör sporu destekliyoruz. Biz istiyoruz ki Samsun’dan Türkiye’ye futbolcu yetiştirelim. Bu konuda amatör sporcularımıza gereken desteği vermeye her zaman hazırız. Futbol branşında faaliyet gösteren amatör spor kulüplerimize 1.500.000 TL değerinde nakdi destek bulunduk. Bu desteğimiz her yıl artarak devam edecek" dedi.

2 MİLYON 250 BİN TL OLACAK

Başkan Demir, "Enflasyona bakmadan önümüzdeki yılda amatör spor kulüplerine desteğimiz 2 milyon 250 bin TL olarak devam edecek. Bu şehirde yetişen, amatör kulüplerimizde eğitim alan çocuklarımızın bir gün dünya kupasında top koşturduğuna ve gol attığına şahit olacaksınız. Bunu asla unutmayın. Yaptığımız ve yapacağımız spor yatırımları ile Türkiye'de fark yaratmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

0 Yorum

Yorum Yap