• Samsun
  • Son Güncelleme 17:29
Bir Hafta Boyunca Öne Çıkan Gelişmeler Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

 

Samsun'da Bir Hafta Boyunca Öne Çıkan Gelişmeleri samsunsehirgazetesi.com Okuyucuları İçin Derledik:

TOGG Samsun’da Sergilendi

“Bir Otomobilden Fazlası: TOGG” konferansı Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Konferans öncesinde Türkiye’nin yerli otomobili TOGG, ticaret ve sanayi odası binası önünde sergilendi. Vatandaşlar, yeni nesil yerli otomobile yoğun ilgi gösterirken, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş TOGG otomobili hakkında bilgilendirmede bulundu.

“Türkiye’nin En İyi Gastronomisi Samsun’da”

21-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında kutlanacak olan ‘Türk Mutfağı Haftası’nın açılış programı Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü binası önünde yapıldı. Alanda Samsun mutfağından Türkiye ve dünyaya yayılmış lezzetlerden Bafra nokulu, Bafra pidesi, Çarşamba pidesi, Terme pidesi, Çarşamba kıvratması, yaş-kuru kıvratma, lahana, tarhana, keşkek, çalkalama gibi yemekler de yapılıp, ikram edildi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Türkiye'de ‘gastronomi merkezi’ olarak belirtilen iller var. Kimse kusura bakmasın Türkiye’nin en iyi gastronomisi, en derin en geniş yelpazede Samsun’da” dedi.

Fener Alayı

Samsun'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Fener Alayı ve Gençlik Festivali Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Türk Yıldızları Nefes Kesti

Samsun’da Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timleri 'SoloTürk' ve 'Türk Yıldızları'nın gerçekleştirdiği gösteriler nefes kesti.

Yalın, Samsunluları Coşturdu

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Kültür ve Vestel işbirliğiyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü popçu Yalın, birbirinden güzel şarkılarıyla unutulmaz bir geceye imza attı.

Başkan Demir ‘den Marina Açıklaması

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı açılış toplantısında konuşan Başkan Mustafa Demir, Atakum Kurupelit’ teki marina ile ilgili gündem dışı gelen soru önergesini cevapladı. Başkan Demir, "Geçtiğimiz ay zemin etütleri ile ilgili çalışmalar tamamlandı. Marsilya'daki marinaya çok benzeyecek. Samsun'a çok artı değer katacak. Vizyonu olmayan, şehrimizin bugün, yarın ve geleceğine yük olacak hiçbir yatırımı yapmayız” dedi

 

0 Yorum

Yorum Yap