• Samsun
  • Son Güncelleme 10:54
Bin 500 afetzedeye helva ikramı Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş’ta Kadir Gecesi nedeniyle bin 500 afetzedeye, hem iftarda hem de cami çıkışında irmik helvası ve lokum ikram edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, deprem bölgesindeki çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü belirterek “Afetzede vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Yaralar sarılana kadar, depremin izleri silinene kadar tüm imkanlarımızla deprem bölgesinde olacağız” dedi.



Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubatta meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketi sonrasında bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor. Enkaz kaldırma çalışmalarının yanında kurulan Gıda İşleme Merkezinde hergün afetzedeler için sıcak yemek ikramı devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Kadir Gecesi sebebiyle Kahramanmaraş kent merkezinde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi bahçesinde ve Ravza Camii’nde teravih namazı sonrasında okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından vatandaşlara irmik helvası ve lokum ile çocuklara şeker ikram edildi.



‘YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ’

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, deprem bölgesindeki çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü belirterek “Afetzede vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Yaralar sarılana kadar, depremin izleri silinene kadar deprem bölgesinde olacağız. Tüm gayretimiz afetzede vatandaşlarımızın büyük felaketin verdiği zararları bir an önce ve hızla atlatmalarını sağlamalarına yardımcı olmak. Onları asla yalnız bırakmayacağız” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir

0 Yorum

Yorum Yap