• Samsun
  • Son Güncelleme 14:04
Başkan Mustafa Demir, halkla iç içe Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Başkan Mustafa Demir, mahalle mahalle ziyaretler yaparak vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Başkan Mustafa Demir, “Biz hizmet makamıyız” diyerek vatandaşların problemlerine çözüm üretiyor.

Büyükşehir Belediyesi olarak tüm sorunlara el attıklarını vurgulayan Başkan Mustafa Demir, esnafla, mahalle halkıyla, 7’den 70’e herkesi kucaklıyor.

Başkan Mustafa Demir Anadolu Mahallesi’nde

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin ile birlikte Anadolu Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Her zaman herkesin kendisine ulaşılabileceğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, cep telefonu numarasını paylaştı.

Başkan Mustafa Demir
Başkan Mustafa Demir, Anadolu Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

“7/24 bana istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz” diyen Başkan Mustafa Demir, “O an bakamasam bile mutlaka geri dönüş yapıyorum. Bizler sizlere hizmet makamındayız. Kentin bütün problemlerine el atıyoruz.

Trafik, otopark, dönüşüm problemleri hızla ilerliyor. Saathane Meydanı’ndan başladık Subaşı, Cumhuriyet Meydanı Anakent İş Merkezi, oraları da Allah’ın izniyle çok düzenli hale getireceğiz” dedi.

Altyapı sorununu bitireceğiz

Kırsal altyapıyı 2023 yılında bitireceklerini vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir şunları söyledi:

“İçme suyu ve tüm yolları 946 mahallenin tamamında bitiyoruz. Altyapı yetersizliklerini gideriyoruz. Terfi hattı, kollektör hatları başta olmak üzere hepsini bir düzene soktuk.

Yeni arıtmalar yapıyoruz. İçme suyu arıtmalarını yeniliyoruz. İçme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyonları yapıyoruz. Tüm problemleri tek tek çözüme kavuşturuyoruz.


Şehrin tüm sorunlarına el attıklarını söyleyen Başkan Demir, herkesin kendisine ulaşabileceğini belirtti.

Tüm bölgelere eşit hizmet

Toybelen, Kıranköy, Canik Yeni Mahalle, kırsal altyapılar, merkezdeki çalışmalarımız ve ilçelerdeki çalışmalarımız. Hepsi hızla sürüyor. Bütün ilçelerde çalışma yapıyoruz. Yatay kalkınmayı önemsiyoruz. Her bölgeye her insana hizmet etmek zorundayız.

Tüm bölgelere eşit hizmet anlayışıyla yaklaşıyoruz. Adaletli, hakkaniyetli bir şekilde, öncelik sırasına göre çalışmalarımızı yapıyoruz. Haftanın 7 günü durmadan sahadayız.“

0 Yorum

Yorum Yap