• Samsun
  • Son Güncelleme 18:19
Başkan Mustafa Demir, 7/24 halkla iç içe Görseli
SAMSUN

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Her bir vatandaşımızın huzuru, rahatı ve konforu için vizyon projelerimizle Samsun’u geleceğe taşıyoruz” dedi.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun merkez başta olmak üzere tüm ilçelerde yoğun bir mesai harcıyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Demir, sohbet ederek, talep ve önerilerini dinliyor. Hafta içi halk günlerinde hafta sonu da sahada halk ile iç içe olan Başkan Demir, 17 ilçenin tamamında var olduklarını dile getirdi. Samsun’u ve 17 ilçesini nakış gibi işlediklerini ve yapılan her hizmeti hakkın rızası gözeterek yaptıklarını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Samsunlulara hizmet etmekten büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Ben ve ekip arkadaşlarım 7/24 sahadayız. Her bir vatandaşımızın huzuru, rahatı ve konforu için vizyon projelerimizle Samsun’u geleceğe taşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde bakanlarımızın ve Samsun milletvekillerimizin de katkılarıyla şehrimizin her köşesine yapılacak yatırımda birlikte hareket ediyoruz. Şehrimize olan sevgimizi çalışarak, proje üreterek ve halkımızla her fırsatta bir araya gelerek gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Her alanda 7/24 çalışma var

Samsun’un her ilçesine hizmet ve projelerle değer katmaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Mustafa Demir, kırsal altyapıya çok önem verdiklerini, her mahalleyi adım adım gezerek sorunları yerinde tespit ettiklerini vurguladı. “Ulaşımdan altyapıya, kentsel dönüşümden kültür projelerine kadar, üst yapıdan enerjiye, bilişim teknolojilerinin her alanda aktif kullanımına kadar birçok alanda ihtiyaç duyulan her çalışmayı yapıyoruz” diye konuştu.

“Sizlerle sürekli temas halindeyiz ve iç içeyiz” diyerek sözlerine devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, şunları söyledi:
“Hafta içi halk günlerinde hafta sonları da sizlerin yanında birlikte yol yürüyoruz. Bana istediğiniz zaman istediğiniz saatte ulaşabilirsiniz. Telefon numaram hepinizde mevcut. Beni aradığınızda o an cevap veremesem de mutlaka sonradan dönüş yapıyorum. Birlikte omuz omuza Samsunumuza değer katacağız. Biz sizlere hizmet etmek için bu makamlardayız. Tek bir amacımız, tek bir rotamız var o da sizlere hizmet etmek.”



 

0 Yorum

Yorum Yap