• Samsun
  • Son Güncelleme 01:49
Başkan Demir'in Öğretmenler Günü Mesajı Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR’İN

 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve fedakarlık isteyen, hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar kıymetli bir meslektir.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde hazırlayan öğretmenlerimiz, dün ve bugün olduğu gibi yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edecektir.

Türkiye Yüzyılı hedefimize nitelikli, kendisine güvenen ve milletini seven nesiller ile ulaşabiliriz. Milli ve manevi değerler ile yetiştirilen her genç, şanlı bayrağımızı muasır medeniyet seviyesine taşıyacaktır.

Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkan ve kabiliyetlerimizle eğitimcilerimizin her zaman yanındayız. İnanıyorum ki Samsun’umuzu ve ülkemizi eğitimin ışığı ile daha üst seviyelere çıkaracağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Başöğretmenlik unvanının verildiği Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aramızdan ayrılan ve görevi başındayken şehit olan öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Bu kutsal mesleği seçen tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

 

0 Yorum

Yorum Yap