• Samsun
  • Son Güncelleme 07:43
Başkan Demir’in misafirperverliğine hayran kaldık Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Bafra Kosovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği,  Kosova'nın Ferizovik Belediyesi Meclis Üyesi Faton Hasani ile  Ferizovik Belediyesi Ekonomik Kalkınma ve Turizm Müdürü ve Başkan Yardımcısı Balton Derguti'yi ağırladı.  Kosovalı heyet Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti.
 

Kendisine Türkiye'den çok fazla iş insanının destek olduğunu söyleyen Ferizovik Belediyesi Meclis Üyesi Faton Hasani, "Şimdi de Samsun ve Ferizovik belediyelerinin iş ilişkilerini güçlendirmek adına bir adım attık. Geçen hafta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile bir görüşme gerçekleştirdik. Onun misafirperverliğinden çok memnun kaldım. Bu iki ülkenin, iki şehrin kardeşliğini ilerletmek için bize yardımcı olacağını söyledi. Sayın Mustafa Demir Ferizovik, Belediye Başkanı Agim Aliu’yu davet etti. İlk görüşme mart ayında olacak, Başkan Mustafa Demir, Başkan Agim Aliu’yu Samsun’da ağırlayacak. Böyle bir görüşme gerçekleşeceği için çok mutluyum" diye konuştu.



Ferizovik Belediyesi Ekonomik Kalkınma ve Turizm Müdürü ve Başkan Yardımcısı Balton Derguti de yaptığı açıklamada, "Bugün belediye başkanıyla gerçekleştirdiğimiz görüşmelerden, belediye başkanının misafirperverliğinden çok memnun kaldık. Biz belediye olarak ticaret yapanlara yardım etmek istiyoruz. Samsun’daki ve Kosova’daki iş insanlarını bir araya getirip onların ihtiyaçlarını belediye olarak karşılamak istiyoruz" dedi.

 

 

0 Yorum

Yorum Yap