SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 17:17
Başkan Demir: Samsun'u geleceğe hazırlıyoruz Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Başkan Demir: Samsun'u geleceğe hazırlıyoruz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, son 4 yılda kamulaştırmaya 302 milyon 365 bin 121 lira harcadıklarını söyledi. "Hemşehrilerimizden aldığımız güç ve destekle şehrimizi daha güzel yarınlara hazırlıyoruz" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede kalıcı ömürlük büyük hizmetleri hayata geçirirken bir yandan da kamulaştırma çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor. Başkan Mustafa Demir, göreve geldikleri ilk günden itibaren toplumun her kesimiyle istişarelerde bulunarak Samsun'a ve Samsunlulara hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi. Samsun'u geleceğe hazırlamak amacıyla önemli yatırımları hayata geçirdiklerinin altını çizen Başkan Demir, “Bu yatırımları kazandırırken bir taraftan da kamulaştırma çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyoruz. Samsun Türkiye’nin en güzel şehirlerindendir. Şehrimizi daha güzel yarınlara taşımak için çalışıyoruz. Heyecanla, Samsun'u geleceğe hazırlıyoruz" dedi.

HEMŞEHRİLERİMİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE ÇALIŞMAYA DEVAM

Kamulaştırma çalışmalarının vatandaşlarla istişare ve anlaşılarak yapıldığına dikkat çeken Başkan Mustafa Demir, "Kamulaştırmaları hemşehrilerimizle karşılıklı anlaşarak yapıyoruz. Son 4 yılda şehrimiz genelinde kamulaştırmaya 302 milyon 365 bin 121 TL para harcadık. Onlardan aldığımız güç ve destekle şehrimizi daha güzel yarınlara hazırlıyoruz. Bu konuda bize her zaman destek olan bütün hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Oluşturduğumuz kaynakları şehrimizin sorunlarının çözümü için harcamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

0 Yorum

Yorum Yap