• Samsun
  • Son Güncelleme 17:15
Başkan Demir: Komşumuz Ordu son dönemde yapılan yatırımlarla çok büyük mesafe kat etti Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı nedeniyle Ordu’da bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Ordu bizim komşu ilimiz ve Allah’ın birçok güzellikleri bahşettiği bir ilimiz. Ordu bundan 5-10 yıl öncesi gibi asla değil. Son dönemde yapılan yatırımlarla çok büyük mesafe kat eden bir il Ordu” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı 20 ilden Büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanlarının katılımı ile Ordu’da gerçekleştirildi. Ordu’da yapılan yatırımları yerinde görme fırsatı yakalayan belediye başkanları Ordu Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarına hayran kaldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’den övgü ile bahseden belediye başkanları, Başkan Güler’in ve projelerinin bölgeye örnek olduğunu ifade ettiler.

Ordu’da yapılan çalışmaları değerlendiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ordu’nun son dönemde yapılan yatırımlarla çok büyük mesafe kat ettiğini söyleyerek “Ordu bizim komşu ilimiz ve Allah’ın birçok güzellikleri bahşettiği bir ilimiz. Ordulu vatandaşlarımız Ordu’yu yaşıyorlar. Ordu bundan 5-10 yıl öncesi gibi asla değil. Son dönemde yapılan yatırımlarla çok büyük mesafe kat eden bir il Ordu. Sadece Karadeniz Bölgesi için değil, ülkemiz hatta dünyada kendini tanıtarak çok güzel bir ivme yakaladı.

Hilmi Güler Başkanımızda bakanlık vizyonu ve kurduğu kadrosuyla çok güzel çalışmalara imza atıyor. İki büyükşehir başkanları olarak bizler sık sık istişare içeresinde oluyoruz. Karadeniz Bölgesi önemli bir bölge. Ordu fındık ağırlıklı bir il olsa bile yaptığı yeni hamlelerle farklı alanlarda söz sahibi olacak olan bir il. Bunu da sürekli istişare içeresinde ele alıyoruz. Nazik ev sahipliği için Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ile sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunduğunu belirterek “Bu toplantının Ordu’da olması bizim için ayrı bir keyif. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımızın göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği çalışmalar gerçekten takdirle karşılandı. Ordu Doğu Karadeniz’de kendini çok daha iyi ifade eden ve iyi yerlere çıkaran bir anlayışla yoluna devam ediyor” diye konuştu.


Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Salim Alan ise Ordu’ya ilk defa geldiğini söyleyerek “Zonguldak’ta bir sahil kenti ancak Ordu’da yapılan çalışmaları gördüğüm zaman çok imrendim. Ordu’yu örnek almamız gereken çok konular var. Bu yatırımlar Hilmi Güler Başkanımızın deneyim ve tecrübeleri ile Ordu’ya farklı bir değer katmış durumda” diye konuştu.

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı ise Ordu’nun turizm, tarımda çok büyük iveme yakaladığını dile getirerek “Ordu her geçen gün değişiyor ve gelişiyor. Havalimanı, ulaşım yolları ve birçok yatırım ile birlikte Ordu’da son dönemde hem turizm hem sanayi hem de ticarette gelişmeye devam ediyor” şeklinde konuştu.

Programa katılan belediye başkanları, toplantılar sonrası Şehit Temel Şimşir Vapuru ile Ordu’yu denizden seyretme imkanı yakaladı. Vapur turu sonrası ise belediye başkanları, şehir gezisi yaptı.

 

0 Yorum

Yorum Yap