SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 10:48
Başkan Demir : Bu şehir geleceğe bambaşka bakacak Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Başkan Demir : Bu şehir geleceğe bambaşka bakacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir 6 gün süren TEKNOFEST KARADENİZ sürecini değerlendirdi. Başkan Demir, “Bu şehir artık geleceğe bambaşka bakacak” dedi.

Samsun 30 Ağustos-4 Eylül tarihlerinde Dünya’nın en büyük Uzay, Havacılık ve Teknoloji Festivali’ne ev sahipliği yaptı. TEKNOFEST KARADENİZ’i 6 günde 900 binden fazla kişi ziyaret etti. Festival, Karadeniz genelinde ise 1 milyon 250 binden fazla kişiyi ağırladı. 130 katılımcı firmanın yer aldığı dev organizasyon 6 gün boyunca teknoloji, bilim, havacılık-uçuş gösterileri, sergiler, zirveler, atölyeler, sahne gösterileri, konserler ve etkinliklerle Karadenizlilere unutulmaz anlar yaşattı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Samsun’un ev sahipliğini ve 6 günü değerlendirdi.

“TEKNOFEST’te Hepimiz Tek Yürek Olduk”

En mutlu günlerini yaşadığını ifade ederek söze başlayan Başkan Demir, “Katılımcı sayısı 1 milyonu geçti, bu durum tüm yorgunluğumuzu alıp gitti. Toplumun her kesiminden insanlar tek yürek olduk. Tek kalp atışıyla yaşadık o süreci. İnsanların iştiyakı, katılımı, heyecanı beni çok etkiledi. Sadece katılmadı insanlar o süreci yaşadı, inceledi. Bu durumda beni ayrı mutlu etti. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz Belediye olarak başarılı bir hazırlık süreci geçirdik, alanın oluşturulmasından tanıtıma kadar. Valiliğimiz, emniyetimiz herkes üzerine düşeni yaptı. T3 Vakfı mükemmel bir organizasyon hazırladı” dedi.

Bu Şehir Artık Geleceğe Bambaşka Bakacak

Başkan Demir, “Ben 20 yılı aşkın siyasetçiyim, bakanlık yaptım, milletvekilliği yaptım. Birçok organizasyonların ev sahipliğini yaşadım ama bu TEKNOFEST bende çok başka bir mutluluk yarattı. Biraz da şaşırdım. Çok güzel bir etki alanı oluşturdu. Bu çok başka bir şey, çok özel bir şey. Bizim geleceğimizle alakalı, çocuklarımızla alakalı. Bu şehir artık geleceğe, bilime teknolojiye bambaşka bakacak” ifadelerini kullandı.

0 Yorum

Yorum Yap