SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 19:07

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

 

Sitemizde bir hafta boyunca yer alan haberlerin özetini sizler için derledik

Atık Çamur ve Çöp Enerjiye Dönüşüyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi 2019 yılından bugüne kadar merkez ve Çarşamba'da bulunan Katı Atık Düzenli Depolama Tesisleri ile 168 milyon kilovat elektrik üreterek, 82 milyon metreküp gazın atmosfere karışmadan enerjiye dönüşümünü sağladı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Çevreyi atalarımızın mirası değil çocuklarımızın emaneti olarak görüyor ve emanete en iyi şekilde sahip çıkmak için canla başla çalışıyoruz" dedi.

600 Okul Yeniden Eğitim-Öğretime Kazandırılacak

Türkiye’de ilk defa Samsun’da uygulanacak olan kapalı kırsal mahalle okullarının rehabilitasyonu ve yeniden eğitim-öğretime kazandırılmasıyla ilgili çalışmalar hız kazandı.600 okul yeniden eğitime kazandırılacak

Otoparklar Art Arda Hizmete Girecek

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 2 büyük mekanik katlı otopark projesini tamamladı. Bir otopark projesinin inşaatı devam ederken, 4 otopark projesi ise ihale aşamasına geldi.

Araba fiyatında Ceza

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde 6 sözleşmeli üretici tarafından yetiştirilen tıbbi, aromatik ve endemik bitki olma özelliğini koruyan ‘göl soğanı’nın 1 tanesinin bile doğadan izinsiz koparması halinde 112 bin TL para cezası uygulandığı belirtildi.

23 Nisan Coşkusu

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlandı.23 Nisan kutlamalarında renkli görüntüler yaşandı

 

 

0 Yorum

Yorum Yap