SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 23:46
Alparslan Bulvarı yenilendi Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum İlçesindeki Alparslan Bulvarı’nda yenileme çalışması başlattı. Gidiş geliş 4.8 kilometre olan bulvar yenilendi.

Şehrin dört bir yanında bozulan bulvarlarda çalışma başlatan Samsun Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Bakım Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, Atatürk Bulvarı ve 19 Mayıs Bulvarı’nın ardından Atakum ilçesindeki Alparslan Bulvarı’nda da yenileme yaptı. Bozuk olan gidiş-geliş 4.8 kilometrelik yolda çalışma yapan ekipler, 5 bin 500 ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Çizgileri de çizilen yolun konforu ve kalitesi arttı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Samsun’un her köşesine, her noktasına hizmet için çıktığımız bu yolda gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Özellikle araç trafiğinin yoğunluğu nedeniyle zaman içerisinde aşınan, yıpranan bulvarlarımızda çalışma başlattık. Atatürk Bulvarı ve 19 Mayıs Bulvarı’nın ardından Alparslan Bulvarı’nı da tamamlayarak trafiğe açtık. Diğer bölgelerimizde de bu yönde çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullandı.

0 Yorum

Yorum Yap