• Samsun
  • Son Güncelleme 23:19
8 ilçede eğitime kar molası Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun’un 8 ilçesinde bazı okullarda kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitim öğretime bugün ara verildi.
 

Samsun’da hafta sonu etkili olan kar yağışı nedeniyle 8 ilçede bazı okullarda eğitim öğretime bugün (17 Ocak) itibariyle 1 gün süreyle ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda ilçelerde eğitime ara veriler okulların isimleri ise şöyle;

Alaçam

Şehit Uzman Onbaşı Şükrü Elibol ilkokulu ve Kızlan Ortaokulu 'nda eğitime bir gün ara verilmiştir. Taşıma yapılmayacaktır.  Etyemez Alparslan Gül İlk/Ortaokulu'na gelen Yukarıkoçlu Merkez Mahahelle hattı , Köseköy Karaağaçdüzü-Tongaz Mahallesi hattı, Kösekòy Kelikbelen Mahallesi hattına taşıma yapılmayacak. Resai Aydın ilkokulu-Atatürk Ortaokulu ve liseye gelen Yogunpelit Mahallesi -Yogunpelit Sarıgöl Mahallesi hattına taşıma yapılmayacak.

Asarcık

Olumsuz hava nedeniyle ilçede taşıma ile gelen öğrencilerin uzaktan eğitim yapmalarına karar verildi.

Atakum

Sarayköy İlk ve Ortaokulu, Özören Şehit Metin Aslantürk İlk ve Ortaokulu, İncesu İlkokulu, Şehit Polis Demet Sezen Özel Eğitim Anaokulu’nun uzaktan eğitim yapmalarına, Taflan Yalı ilk ve Ortaokulu, Orhan Gencebay Ortaokulu’nun taşımalı öğrencilerin izinli sayılmalarına, Özel Eğitim Uygulama okulları ve Özel Eğitim Alt sınıflardaki öğrencilerin uzaktan eğitim yapmalarına, Diğer taşıma merkezi okullarından ulaşımı olanların eğitim öğretime devam etmesi gelemeyen okulların öğrencilerinin izinli sayılmasına karar verildi.

Ayvacık

Çarşıköy ilk/ortaokulu, Döngel İlk/ortaokulu, Terice ilk /Ortaokulu, Kazancılı ilkokulu, Birleştirilmiş sınıflı okulların tamamı, taşımalı gelen tüm ilkokul, ortaokul ve lise ögrencileri için 17 Ocak pazartesi günü 1 gün süreyle yüz yüze eğitime ara verildi.

Canik

Hacınaipli ilk-Ortaokulu, Gökçepınar ilk-Ortaokulu, Tuzaklı ilk-Ortaokulu, Başkonak ilk-Ortaokulu, Demirci ilk-Ortaokulu, Başalan Cumhuriyet ilk- Ortaokulu, Düzardıç İlkokulu, Gödekli İlkokulu, Gölalan İman Hatip Ortaokulu olmak üzere kırsalda olan bu okulların bir gün süreyle (17.01.2022 pazartesi günü) tatil edilmiş olup, taşıma yoluyla ilçe merkezindeki okullara gelen öğrenciler izinli sayılacaktır.

Tekkeköy

17 Ocak 2022 tarihinde; Yaylageriş İlkokulu ve Ortaokulundaki öğrenciler uzaktan eğitime devam edecekler. 
Diğer taşıma merkezi okullarından ulaşımı olmayanların öğrencilerin ise izinli sayılmasına karar verildi.

Terme

Ambartepe ilkokulu ve Ortaokulu 17 Ocak 2022 Pazartesi günü kar yağışı nedeniyle 1 gün tatil edildi.

Yakakent

7 Ocak pazartesi günü olumsuz hava nedeniyle ilçemizde taşıma ile gelen öğrencilerin uzaktan eğitim yapmalarına karar verildi.

0 Yorum

Yorum Yap