SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 04:26
Zayıflamada yeni trend “Andulasyon Terapi” Görseli
SAĞLIK

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yatarak daha fit, daha sağlıklı bir vücuda kavuşmak ister misiniz? Cevabınız “Evet” ise  “Andulasyon Terapiyle” tanışmalısınız. 15 dakikada 2,5 km yürüyüşle aynı oranda enerji harcamanızı sağlayan andulasyon zayıflamak isteyenlerin yeni trendi.

“Andulans organizmanın korunma sistemlerini ve hücre gelişimini destekleyen, dokularda biyolojik rezonans titreşimleri üreten, mekanik vibrasyon ve kızılötesi derin ısının kombinasyonundan oluşan yeni jenerasyon, biyofiziksel bir bütünsel terapi yöntemi.”

Konuyla ilgili görüşüne başvurduğumuz diyetisyenler Andulasyonu ,Vücudun doğal dengesinin ve metabolizmasının bozulduğu durumlarda kullanılabilen oldukça etkili bir yöntem olarak tanımlıyor

Andulasyon cihazı dokulara kan akışını artırarak metabolizmayı hızlandırıyor. Andulasyon cihazının vücuda verdiği sinyaller ile vücuttaki ağrılar daha kolay yönetilebiliyor ve birey kendini daha enerjik ve pozitif hissediyor.

 Görseli “Unutkanlık, baş dönmesi, elde titreme” bu belirtiler varsa dikkat!

Andulasyon Terapi hangi hastalıklarda uygulanabilmektedir?

Andulasyon terapi sadece zayıflamak için değil aslında bir çok hastalığın tedavisinde de kullanılıyor. Andulasyon terapi ; bel boyun ağrıları, dolaşım bozukları, dizeklem ağrıları, huzursuz bacak sendromu, fibromiyalji, lenfödem, metabolizma bozuklukları, romatizma, selülit, stres, uyku bozuklukları gibi birçok sağlık probleminde başvurulması gereken teknolojik bir sistem.

0 Yorum

Yorum Yap