SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 09:45
Bir Çok Hastalığa İyi Geliyor: “Ozon Terapi” Görseli
SAĞLIK

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Vücudun bağışıklık sistemini güçlendirip, antioksidan sistemlerini harekete geçiren tedavi yöntemlerinden en çok bilineni hacamat olarak dikkat çekiyor. Hacamatın yanı sıra son dönemde ozon tedavisi de oldukça etkili bir tedavi yöntemi olarak öne çıkmaya başladı.

Ozon terapi temelde oksijenin saf, duru bir şekilde, en doğal haliyle insan vücuduna verilmesi ve böylelikle hücrelere daha çok oksijen gitmesi prensibine dayanıyor. Metabolizmayı hızlandıran ozon terapi sayesinde dokuların yaşlanması yavaşlıyor, bağışıklık sistemi güçleniyor, metabolizma hızlanıyor, kilo alımını engellenmesine ciddi destek sağlıyor. Bir anti-aging yöntemi olarak sıklıkla tercih edilen ozon terapi sayesinde bağışıklık sistemi problem olanlar, alerjik rahatsızlıklar yaşayanlar ve yaşlanma hızını yavaşlatmak isteyenler şifa, gençlik ve güç kazanıyor.

Ozon tedavisi dolaşım bozuklukları, kanser, göz hastalıkları, bölgesel zayıflama, bel fıtığı, anti-aging, astım, QOAH, bakteri ve mantar enfeksiyonları, migren, cilt rahatsızlıkları, yara iyileşmesi, parkinson, alerjiler, bağışıklık sistemi, diyabet hastalıkları vs. gibi pek çok durumda ve hastalıkta olumlu sonuçlar veriyor

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Hayrullah Öztürk; ” Ozon tedavisi antioksidan sistemleri hareketlere geçirerek bağışıklığı artıyor ve hastaları koruma altına alıyor. Bu tedavilerin hastane koşullarında ve uzman, eğitimli insanlar tarafından yapılmaları çok önemli. Bu işlemlerin merdiven altı yerlerde değil de uzman kişiler tarafından yapılması gerekiyor” dedi.

Neredeyse 100 yıllık geçmişiyle tamamlayıcı bir tedavi yöntemi olarak sıklıkla tercih edilen ozon terapi; genç, dinamik ve sağlıklı bir yaşama sahip olmanın anahtarı niteliği taşıyor.

0 Yorum

Yorum Yap