SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 07:04
Samsunlu sporcular başarıya koşuyor... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunlu sporcular Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı imkanlar ile başarıya koşuyor.

Samsunlu sporcular, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında elde ettikleri başarılarla isimlerinden söz ettiriyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, "Samsun yıldızını parlatmaya devam ediyor.

Samsunlu sporcular gurur kaynağı

Büyükşehir Belediyemiz de sporcularımıza kapılarını sonuna kadar açıyor. Artık Samsun'un altın gençleri, şehrimiz için yarışıyor" dedi.

Altın çocuklarla gurur duyduklarını belirten İl Müdürü İsmail Kasapoğlu, "Samsun başarıdan başarıya koşuyor" ifadelerini kullandı. 

Samsunlu sporcular şehrimiz için yarışıyor

Samsun Şehir Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulunun İl Müdürü Kasapoğlu, "Uzun zamandır yakındığımız bir konu vardı.

Şehrimizde yetişen başarılı sporcular burada kendilerine kulüp bulamadıkları için başka şehir ve takımlar adına yarışmak zorunda kalıyordu.

Artık bu konuya Samsun Büyükşehir Belediyemiz noktayı koydu. Belediyemiz bünyesinde açtığı kulüp ile başarılı sporcularımızın başka şehirlere gitmesine engel oluyor.

 

Büyükşehir kapılarını açıyor sporcular başarıya koşuyor...

Avrupa ve Dünya şampiyonalarında derece yapan Nisanur Erbil, Alperen Berber ve Esma Alper gibi sporcular böylelikle şehrimiz adına yarıştı. 

Başkan Demir'e teşekkür ediyoruz

Bizleri de gururlandırdı ve gururlandırmaya da devam edecek. Samsunlu sporcular konusunda önemli bir adım atan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'e çok teşekkür ediyoruz.

Ortak projeler ile Samsun gençliği adına çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

Türkiye'de ilk 3 içerisindeyiz

Kasapoğlu, yetenek noktasında il müdürlüğü olarak gençlerin önünü açmaya devam edeceklerini vurguladı.

İl Müdürü Kasapoğlu şunları söyledi:

"60 branş noktasında il müdürlüğü olarak ayrı ayrı değerlendirmeler yapıyoruz. 

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın önem verdiği 2 projeden birisi olan 'sporcu kartları' noktasında Samsun olarak fark yarattık.

Şu an spor yapan yani sporcu kartına sahip olan 103 bin kişiye ulaştık. Bu rakam ile de Türkiye'de ilk 3 içerisine girdik.

Bu çok güzel bir çalışmanın sonucu aldığımız ödüldür. İlçe ve şube müdürlerimize bu başarı için teşekkür ediyorum. Yaz ayında arkadaşlarımız hep arazideydi,

Yaz Kur'an kursunda çocuklarımızın ayağına kadar gittik ve kurs eğitiminin yanı sıra sportif etkinlik gerçekleştirerek bu başarıya ulaştık" dedi. 

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu

 

0 Yorum

Yorum Yap