• Samsun
  • Son Güncelleme 22:16

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yeni Medya ile hayatımıza giren “İnternet Haberciliği”, 2000’li yılların başından itibaren yaşanan teknolojik gelişmelerle birlikte hız kazandı.
Yeni iletişim teknolojileri, özellikle internetin sunduğu imkanlar, internet gazeteciliği gibi yeni bir alanı hayatımıza kattı. Bu süreç; insanların haber alma, gazetelerin de haber iletme biçimlerinde değişiklikler yaşanmasına sebebiyet verdi.
Tüm bunlarla birlikte “İnternet Haberciliği” insanları doğru bilgilendirmenin yanında topluma karşı sorumluluk taşıyan bir alan olduğu gerçeğini de unutmamamız gerektiğini bize defalarca gösterdi.
Biz de bu düşünceyle; Samsun Şehir Gazetesi olarak internet haberciliğine yeni bir soluk, yeni bir heyecan getirmek amacıyla yola çıktık. Hızlı, doğru ve derinlikli habercilik anlayışıyla şehrimizin, ülkemizin ve dünyanın yoğun gündemini, güncel haberler, siyaset, spor, eğitim, kültür-sanat, sağlık gibi geniş bir yelpazede sizlere aktarmak için buradayız.
Tüm taraflara eşit uzaklıkta, her kesime eşit söz hakkı vererek www.samsunsehirgazetesi.com adresinin genç ve dinamik kadrosuyla siz değerli okuyucularımızla buluşmanın heyecanını yaşıyoruz.

Habercilik ilkelerinden taviz vermeden, tıklanma kaygısı gütmeden, hızlı davranma adına yanlış haber yapma aceleciliğine başvurmadan, iftira atıp kimseyi karalamadan Samsun’un yeni sesi olacağımıza söz veriyoruz.
Modern ara yüzü ile okuyucularımıza doğru ve kaliteli haberleri aktarmayı hedeflediğimiz www.samsunsehirgazetesi.com  ile 3 temel ilkemiz olan “objektiflik, dürüstlük ve doğruluk”tan asla taviz vermeyeceğiz.
Sahip olduğumuz bu ilkelerle haberciliğe dair yeni ve yenilikçi yaklaşımlarımızla yayın hayatına başlamanın heyecanını duyuyoruz.
Samsun için ülkemiz için dürüstlük ve tarafsızlık ilkesiyle daha fazlasını söyleyeceğiz…

0 Yorum

Yorum Yap