• Samsun
  • Son Güncelleme 22:42
Samsun standı TEKNOFEST’te yoğun ilgi görüyor Görseli
GÜNDEM

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'te yer alan standı büyük ilgi görüyor.

Samsun standı Teknofest

Büyükşehir Belediyesi tarafından TEKNOFEST’te oluşturulan stant ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor. Yapılan ve yapılacak olan projelerin tanıtıldığı, teknolojik anlamda yapılan yatırımların anlatıldığı stant, TEKNOFEST’ti ziyaret eden vatandaşların ilgisini çekiyor.

Samsun standı teknofest

TEKNOFEST'teki Büyükşehir Belediyesi standına gelen ziyaretçilere, Elektrikli Otobüs, Akıllı Şehir Trafik Güvenliği, 153 Kent Yönetim Merkezi, kütüphane projesi, katı atık depolama tesisleri, mekanik otoparklar ve birçok alanda yapılan yatırımlar anlatılıyor.

Samsun standı teknofest

Teknolojiye ve bilime her fırsatta büyük destek veren Samsun Büyükşehir Belediyesi, bu anlamda bunu en iyi kullanan iller arasında yer alıyor. ASELSAN, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte ortak birçok çalışmaya imza atan Büyükşehir Belediyesi, Samsun’u geleceğe emin adımlarla taşıyor.

0 Yorum

Yorum Yap