• Samsun
  • Son Güncelleme 08:03
"Kadınlar en değerli varlıklarımız" Görseli
GÜNDEM

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Kadınlar, yaşamımızın her anında yanımızda olan, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bizleri yalnız bırakmayan, en değerli varlıklarımızdır. Hayatımızın anlamı olan kadınlar bizlerin baş tacı; annemiz, hayat arkadaşımız, kızımız, kardeşimiz, hayatımıza renk katan ve anlamlı kılan varlıklardır. 
Kadınlarımız öyle bir şerefe, öyle bir nimete sahip ki; Yaradan, kullarını dünyaya getirme görevini onlara vermiştir.  Cennetin, anaların ayakları altında olduğunu söyleyen Peygamber Efendimiz (S.A.V.) 'Sizin en hayırlınız kadınlara en iyi davrananlarınızdır' uyarısında  bulunarak, kadına verilmesi gereken değeri ortaya koymuştur.
Bir kadın toplumun içindeyse o toplum medenidir. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak da pek çok çalışmamızda Samsunlu Hanım kardeşlerimizin yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz.  Kadınlarımızın her alanda varlığını güçlendirerek yaptığımız tüm proje, yatırım ve hizmetlerde onların azminden ve gücünden yararlanıyoruz. Kadın, her şeyden önce bir insandır ve ona hak ettiği değeri gösterene de, insanoğlu denir.  Kadına yönelik her türlü şiddetin de karşısındayız.
Geçmişten bugüne milletimizin var olmasında büyük rol oynayan, Fatma Çavuş’tan Nene Hatun’a kadar tarihimizin ve bugünümüzün tüm fedakâr kadınlarını tazimle yâd ediyorum.
Bu vesileyle başta tüm şehit anneleri ve eşleri olmak üzere; yaşamın her anında her türlü fedakârlıkta bulunan, sıkıntılarımızı paylaşan ve her zaman yanımızda olan kadınlarımız ile attığım her adımda bana güç veren annem, eşim ve kızlarımın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum."

 Görseli AK Partili Karaaslan'dan açıklama
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, dün akşam Samsun’un Canik ilçesinde bir kadının küçük çocuğunun gözleri önünde eski eşi tarafından vahşi bir saldırıya uğraması olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

0 Yorum

Yorum Yap