• Samsun
  • Son Güncelleme 09:23
Gözler kabinede! Bayram tatili kaç gün olacak? Görseli
GÜNDEM

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Kurban Bayramı Tatili kaç gün olacak? 9 gün tatil mi? Gözler Erdoğan'da!

Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Kurban Bayramı tatili ve idari izin konusu Bakanlar Kurulu tarafından değerlendirilecek. Gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çevrildi. Yarın kabine toplantısı yapılacak. Kurban Bayramı ile 15 Temmuz arasında kalan 2 gün (13-14 temmuz) memurların idari izinli sayılıp sayılmayacağına karar verilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın kabine toplantısına liderlik edecek ve başta Kurban Bayramı tatili için merak edilen idari izin konusu olmak üzere birçok önemli konu Bakanlar Kurulu tarafından değerlendirilecek.

Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısında Kurban Bayramı ile 15 Temmuz arasında kalan 2 gün (13-14 temmuz) memurların idari izinli sayılıp sayılmayacağına karar verilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde toplanacak olan Cumhurbaşkanlığı kabinesi yarın çok kritik bir karar verecek. Kurban Bayramı tatiline çok yakın bir tarihte 15 Temmuz'un da resmi tatil olması nedeniyle arada kalan 13 temmuz ve 14 temmuz tarihlerinin idari izin olarak karara bağlanması durumunda tatilin 9 güne çıkarılması gündemde.

Kabinede ayrıca ekonomi başta olmak üzere iç ve dış politikaya ilişkin önemli konular görüşülecek.

Gözlerin çevrildiği haziran ayı son kabine toplantısının en önemli başlıklarından biri Kurban Bayramı tatili olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanların beklentileri değerlendirerek alacağı karar sonrası "Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı?" sorusu cevabını bulacak.

0 Yorum

Yorum Yap