• Samsun
  • Son Güncelleme 02:58
Emekli promosyon yarışı kızıştı! Görseli
EKONOMİ

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Emekli promosyon yarışı kızıştı! Ödemeler 7.750 TL'yi buldu: 2022 emekli maaşı taşıma için bu detaylara dikkat!

SSK ve Bağ-Kur emekli Temmuz zammı sonrası bankaların emekli promosyonları için yaptığı kampanyalarda yarış kızıştı. Emekliye ek gelir olacak 'Emekli promosyon kampanyaları' tek tek açıklanırken, bazı bankaların ödeme tutarı 7.750 TL'yi buluyor. Ancak bazı kelime oyunları ile şartlar ağırlaştırılıyor. Peki emekli maaşı taşıma için nelere dikkat edilmeli? İşte banka banka emekli promosyon tutarları...

emekli maaşı

Temmuz zammı sonrası emekli promosyon kampanyaları en çok merak edilenler arasına girdi. Bankalar emekli promosyonları için yarışı hızlandırırken, ödemeler 7.500 TL'yi aştı. Ancak bazı kelime oyunları ile şartlar ağırlaştırılıyor.

Emekli maaşlarının yıllık 400 milyar lirayı bulması özel bankaların iştahını kabarttı.

emekli maaşı

Bu maaşları ödemek için promosyon rekabeti başlatan bankalar promosyonlarda rakamı 7 bin 500 TL'ye kadar çıkardı.

Ancak bu paralar karşılığında emeklilerin bankanın ürünlerini kullanması şartı da getiriliyor. Yani kredi kartı alması, kredi çekmesi gibi şartlar öne konuluyor.Emekliler yüksek promosyonun cazibesine kapıldığında ise bu şartları kabul ettiğinden uzun süre bankasını değiştiremiyor.

Emekli maaşı bağlanan herkes bir banka seçerek promosyon almaya hak kazanıyor. Bunun için emeklinin seçtiği bankaya '3 yıl maaşımı sizden alacağım' taahhüdünü vermesi yeterli.Promosyon almak için tek şart 3 yıllık taahhüt vermek dışındaki şartları kabul etmek zorunda değilsiniz.

Fatura, kredili hesap gibi şartlar yok. Ancak bankalar bu tür ürünler karşılığında yüksek promosyon teklif edebiliyor. Bu noktada vadettiğiniz maddelere dikkat edin.Promosyon imzasını atmadan önce şartları iyice inceleyin.

Şartları yerine getirip getiremeyeceğinizi ölçün-biçin ve kararınızı verin.Banka promosyonunu aldıktan sonra daha cazip fırsat çıkarsa, bunu değerlendirmeniz mümkün.

Bunun için aldığınız promosyonu iade etmeniz gerekiyor. İade tutarı, taahhüdün tamamlanmasına kalan süre üzerinden hesaplanır. Kalan sürenin promosyonunu geri vermeniz gerekir.

promosyon

3 yılı dolan emekliler artık yeni promosyon alma hakkına kavuşuyorlar. Bu noktada mevcut bankanız ile görüşüp yeni rakam üzerinden promosyonunuzu alabilirsiniz.

Ancak isteyen bankasını da değiştirebilir. 3 yıllık süreniz dolmasına rağmen eğer banka değiştiremiyorsanız bir önceki bankadan kredi kullanmışsınız demektir.Bu kredi bitene kadar banka değiştiremiyorsunuz. Ancak yeniden promosyon alabilirsiniz.

Banka seçerken sizin uygulamalarını bildiğiniz şubesine kolayca ulaşabildiğiniz ve ATM imkanları bol olan bankalar önceliğiniz olsun. Bunun dışında bankaların promosyon ile ilgili kampanyalarından size en uygun olana da bakabilirsiniz.

promosyon

Ancak seçim yaparken size sunulan teklifleri mutlaka iyi incelemeniz gerekir. Emeklilerin kampanyaların şartlarını detaylıca okuyarak kararını vermesi önem taşıyor. Kelime oyunlarıyla bazı yüksek rakamlar söylense de çok sayıda şart koşuluyor.

Ağustos kampanyalarıyla promosyon tutarı 7 bin 500 liraya kadar çıkarken vatandaşlar bu fırsatlardan yararlanmak üzere detayları merak ediyor. Banka emekli promosyon ücretleri bu noktada araştırma konusu haline geliyor.

0 Yorum

Yorum Yap