SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 04:38
Enflasyonun Üstesinden Geleceğiz Görseli
EKONOMİ

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun’un İhracat Performansı Takdire Şayan Bir Gelişme Gösteriyor

Maliye ve Hazine Bakanı Nurettin Nebati Samsun’da İş Dünyasıyla buluştu. Samsun’da olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek söze başlayan Bakan Nebati Samsun’un son yıllarda önemli gelişme yaşadığına dikkat çekti. Samsun’un jeopolitik önemine de vurgu yapan Bakan Nebati; “Samsun’un ihracat performansı takdire şayan bir gelişme gösteriyor” dedi.

Enflasyonun Üstesinden Geleceğiz

Enflasyon rakamlarına da değinen Bakan Nebati, "Bu ülkeyle beraber herkes büyüyecek. Bizim önümüzü kimse kapatamaz. Ne yaptığımızı biliyoruz, bu işin üstesinden geleceğiz. Şişirilmiş fiyatlar ortadan kalkacak.Sorunların halı altına süpürenlerden değiliz. Nasıl üstesinden geleceğiz diye kafa yoruyoruz. Problemleri görmezden gelmiyoruz. Kur stabil hale geldi. Beklediğimiz seviyede. Çözüldü mü bu iş çözülmedi. Sorun enflasyon. Enflasyon sorunu dünyadan kaynaklanıyor.”dedi

"Tl'ye Güvenin, Tl İle İşlem Yapın"

Türk Lirası'na güvenin, TL ile işlem yapın. Kim yapacak yatırımları, siz yapacaksınız. Yaptığınız yatırımlarla işsizlik 10.7'ye düştü.Hızlı şekilde tek rakamlı işsizliğe gidiyoruz. Bu kredileri sıkı bir şekilde takip ediyoruz. Öyle al parayı, dövize git, tüket, yata kata altına değil. İstihdam yaratacağınız yerlere götüreceksiniz bu parayı. Proje bazlı çalışıyoruz. Asla taviz vermiyoruz. Şikayetler geliyor, krediyi kullanamıyorum. Kusura bakma, üretim yapacaksan, ülkeye katma değer sağlayacaksan emrindeyiz, yoksa şikayet etme. Geçen hafta Mardin'de Urfa'da açıkladığımız tarımsal yatırımlara ciddi destek veriyoruz. Gelin Ziraat Bankası'na başvurunuzu yapın, GES'inizi kurun.

"2023'e Farklı Bir Havayla Gireceğiz"

Bundan sonda döviz kredisi, dövizle işlem yapmaktan vazgeçin, ülkemize güvenin, paramıza güvenin. 2023'e farklı bir havayla gireceğiz. Enflasyonu kalıcı olarak ortadan kaldıracağız.

Ürün Takip Sistemi!

Ürün takibinin anlık olarak yapılmasına yönelik yeni bir dijital sistem kurulmasına karar verdik, bu sistem sayesinde fiyatların aşırı bir şekilde şişirilmesi, beklentiler oluşturulması, stokçuluk gibi her türlü eylemin ortadan kaldırılmasını sağlayacağız.

0 Yorum

Yorum Yap