SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 16:19
Balık Görseli

Balık

Burç

19 Şubat – 20 Mart
Su Grubu

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Duygusal ve hassas Balık burçları yaz mevsimi size de iyi gelebilir. 4 Haziran’da Yay burcunda bir Dolunay olacak. Sonlanma ve tamamlanma anlamına gelen dolunaylara dikkat etmekte var. Bazı bitişler sizi üzebilir. Kendinizi bu konuda koruma altına alabilirsiniz.

Özellikle iş hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilgili önemli gelişmeler olabilir. İş yerinizi güzelleştirmek, değiştirmek, yenilemek isteyebilirsiniz.               

Venüs 6 Haziran’da Aslan burcuna yerleşiyor. İş hayatınız, kariyeriniz ve statünüzle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Bu gelişmeleri iyi değerlendirebilirsiniz. Sizi mutlu edecek bu gelişmeler enerjinizi yükseltebilir ve bu yüzden kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Gelelim Haziran ayının ikinci yarısına… Haziran ayının ikinci yarısında da dikkat etmeniz gereken tarihler olacak. Bunlardan ilki 18 Haziran…

18 Haziran’da İkizler burcunda bir Yeniay gerçekleşecek.  Ailenizle, yuvanızla ilgili yeni ve önemli kararlar alabilirsiniz. Yeniay süreci yeni kararlar, yeni başlangıçlar demektir. Bu dönemde karar alırken bunun bilincinde olabilirsiniz.

Ayın son günlerinde iletişimlerinize dikkat etmenizde fayda var. İkili ilişkiler, ortaklı işler önemli hale gelebilir. Yanlış anlaşılmalar olmaması için daha özenli davranabilirsiniz. Balık burçları genel olarak hassas bir yapıda oldukları için bu durumdan daha çok etkilenebilirler. Ancak sizin bu durumların üstesinden gelebileceğinize inanıyoruz. Kendinize güvenmenizde fayda var.                                                                                                      

Güzel bir Haziran ayı geçirmeniz dileğiyle…

0 Yorum

Yorum Yap